Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Alice csodaországban-rémálom?

Alice csodaországban-rémálom?

Figyelt kérdés

Alapjában véve egy, vidám, optimista, kicsit kattant(xD) lányka vagyok.

De néha úgy érzem magam, mint Alice, aki felcseperedett, és a régen tárt kapus csodaországát, elzárt rémkastéllyá tette. Vagy tették azok, akik nem értik meg. Olyan Alice lett belőle, aki késsel áll a kapuban, és aki nem szimpatikus, vagy rosszat érez vele kapcsolatban, rögtön leszúrja. Hogy kívülről, mindenki csak a cukormázat látja, és nem látja belül azt a sötétséget, és a sok vért. Aki igazából egymagában ücsörög mocskos, véres köténykében, miközben, a sok habos, rózsazsín ruhás alattvaló körülveszi. Aki mindenki mást lenéz, mert Ő arisztokratának érzi magát. És egy álomvilágban él..

A kérdés az: Mitől érzem Én néha így magam?

Elnézést, lehet nem jó helyre írok, de nem találtam jobb kategóriát.

12/L.

2010. márc. 21. 00:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még véletlenül se próbálj meg hasonulni, csak ahhoz akihez úgy érzed érdemes. Előbb utóbb találkozni fogsz hasonló emberekkel akiknek hasonló gondolatai vannak. Nem akarok általánosítani de az ilyen felfogású emberek mint te általában a fiatalság anti-divat/alternatív részét képzik. Ilyen téren kezdj el keresgélni majd idővel. 12 évesen nekem is ilyen gondolataim támadtak mint neked, de csak most 17 évesen jöttem rá, hogy leginkább a goth/dark szubkultúra tagjai között érzem magam otthon és köztük tudom az ilyen érzéseket kiadni magamból. persze nem csak ilyen barátaim vannak, de szinte az összes ember aki körülöttem van eltér az átlagtól, rejtőzünk a világ elől. Pedig nem szándékosan kerestem ilyen barátokat . De erre úgyis magadtól jössz majd rá. Egyébként 12 éves korodhoz képest igencsak intelligensnek tűnsz :)
2011. jún. 30. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!