Alice csodaországban-rémálom?
Alapjában véve egy, vidám, optimista, kicsit kattant(xD) lányka vagyok.
De néha úgy érzem magam, mint Alice, aki felcseperedett, és a régen tárt kapus csodaországát, elzárt rémkastéllyá tette. Vagy tették azok, akik nem értik meg. Olyan Alice lett belőle, aki késsel áll a kapuban, és aki nem szimpatikus, vagy rosszat érez vele kapcsolatban, rögtön leszúrja. Hogy kívülről, mindenki csak a cukormázat látja, és nem látja belül azt a sötétséget, és a sok vért. Aki igazából egymagában ücsörög mocskos, véres köténykében, miközben, a sok habos, rózsazsín ruhás alattvaló körülveszi. Aki mindenki mást lenéz, mert Ő arisztokratának érzi magát. És egy álomvilágban él..
A kérdés az: Mitől érzem Én néha így magam?
Elnézést, lehet nem jó helyre írok, de nem találtam jobb kategóriát.
12/L.
Igen, ezt tudom Én is.. De valahogy más vagyok mint az osztálytársaim. Én pont leszarom hogy SP mit evett tegnap reggelire, meg nem érdekel, hogy converse-e a cipőm. Ha kapok pénzt, nem rohanok és veszek magamnak New Yorkeres pólókat. Inkább tanulok a matek dolgozatra, mintsem engedély nélkül kóricáljak a városban.
Meg másképp gondolkodom. Irritálnak az osztálytársaim. 12 évesen olyan nagynak érzik magukat, meg pasiznak. Nekem is tetszenek fiúk, de nem rakom ki a zoknival kitömött mellemet, meg nem teszem a libát mások előtt..
légy büszke rá, hogy te más vagy és fordítsd ezt a hasznodra... látom nagyon klassz a fantáziád :) írj! én épp ilyen voltam tinikoromban, mint te, fantáziadús képekben leírtam az érzéseimet, csak úgy magamnak, és nagyon jól esett kiadni...ezzel pedig fejleszted az iráskészségedet, a fogalmazásodat, a fantáziádat és a személyiségedet is... maradj önmagad, légy büszke rá, h különleges vagy, mert bár most nagyon rossz kilógni a sorból, később épp emiatt fognak téged szeretni, ha már 18-20 éves leszel...velem is így volt, és míg gyerekkoromban kiközösítettek, kinéztek, elvontnak tartottak, most a korosztályomban megbecsülnek érte és szeretnek :)
21/L
köszönöm, a tanácsot, támogatást. : )
csak, sokáig tart még, mire eljön az a kor, hogy el tudnak fogadni. komolyan mondom, mostmár kaszával fogok járkálni, és öldökölni mindazokat, akik megszólnak. : D
Nem gondoltál arra,hogy pont azért nem szeretnek mert ilyen vagy??
Szerintem makacs vagy.
Neked is igazodnod kell másokhoz,és nem ilyeneket írni,hogy leszúrlak b_zdmeg ha nem szólsz szépen hozzám.érted?
A világban semi sem könnyű,de neked is kell máshoz igazodni elfogadni a rossz szokásait és tükörbe nézzni!!
Nem a sarokban ülni és depizni.
Igen becsüld meg magad,de változz meg,de igazodj másokhoz
nem találsz olyan embert aki ugyan olyan mint te.
Ha nem szereted SP,de a másik igen akkor azt szépen elfogadod és nem szolsz bele.Én se szeretem,de a legjobb barátnőm az imádja (-.-)..tegnap volt az sp koncert elmentek a többiekkel,mi is elmentünk valahova akik nem szeretik.Másnap meg mind a kettőnk meghallgatta egymást.
És jót nevettünk,és ennyi,nem az,hogy mégegy szó sp.ről és többet hozzád se szolok.
szeretnek, csak engem irritálnak.
azt csak képletesen mondtam, a kaszásat meg viccből.
makacs vagyok, ez tény. és?
és nem így értem, hogy egy szó sp-ről és nem szólok hozzád. a legjobb barátnőm is szereti és, képzeld, mégis beszélünk. én csak azt mondom, hogy ÉN PONT LESZ@ROM SP-T! NE forgasd ki a szavaimat.
Már nem vagyok egyedül, úgy látszik. : )
Igyekszem. : )
Én is ilyen vagyok.(16/l) Csak én utálom a matekot:D
Amúgy mi az a SP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!