Miért nem szeretem a világot? 14/L
Valamennyire egyetértek a véleményeddel .Ma ha nem illesz bele a társadalom által előírt normákba akkor hátrányos helyzetbe kerülsz .A kor itt nem lényeges vannak akik változnak vele de e ritka.Elfogadni nem kell ha neked nem tetszik. Bár ez csak egy kicsi része a világnak.Engem is elszomorít hogy ilyen a fiatalság .
Visszatérve a kérdésedhez
Elfogadni és szeretni azért nem tudod mivel már rájöttél
hogy milyen romlottak a mostani fiatalok .De te igazából nem akarsz ilyen lenni így viszont egyedül vagy a környezettedben Bár inkább ilyen mind olyan .
Én azt a világ jelzőt lecserélném mert ez nem a világ.
Remélem volt valamennyi haszna a válaszomnak
na végre egy normális fiatal lány...nagyon kevés van belőled:) sajnos ma már szinte mindenki ilyen aki meg nem ilyen az valószinű a szobájával barátkozik mert kerülik vagy le se szarják már bocsánat de igy van...19/f vagyok de kb egy barátom sincs mert mindenki akit ismerek csak facebook a piálás meg hogy hány csajt akar megd.... hétvégén
nekem ez nem kell, én facebookrol is töröltem magam mert nem érdekel hogy ki mit csinál mert kb mindenki azt lesi hogy ki mit csinál.... meg aztán ha nem irsz a haverodnak vagy barátnődnek minden percbe akkor már te vagy a legszemetebb a világon hogy fent voltál és neki nem irtál na ez egy vicc komolyan:)) szoval ezért nem kell a facebook sem :D kiváncsi lennék ki az aki manapság letörli magát végleg vagy nincs fent :) meglepő statisztika lenne :D ha van kedved kérdező akkor irhatsz privátot is :) üdv minden facebookozonak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!