Az baj, hogy a régi, régebbi dolgok sokkal jobban lekötnek, s sokkal jobban szeretem, mint mai, modern világot? Van esetleg olyan, aki szintén így érez?
Más a stílusom, ízlésem, mint a velem egykorúaké.
17 éves fiú vagyok, s a környezetemben én vagyok az egyetlen aki így van.
Szeretem a klasszikus és a reneszánsz zenéket, a relaxációs zenéket. Emellett szeretem a '60-s '70-s '80-s évek nagy slágereit (külföldit és magyart egyaránt).
Kedvenc énekesem Cserháti Zsuzsa, kovács Kati, Konc Zsuzsa. Az említett énekesekről a mai fiatalok többsége nem is hallott, jómagam meg rajongok értük.
Az akkori filmeket is jobban szeretem, a maiakat kevésbé, persze vannak kivételek.
Sokkal jobbnak tartom a régi életmódot ( felnőttek, rokonok, szüleim elmondásai alapján) és a régi lakberendezést.
Nem erőltette rám senki ezt a dolgot, amikor hallottam, láttam valamit, akkor megfogott, s azóta bennem is maradt.
Miért van ez?
Én is így vagyok, imádom a retrot :) Ismerem ezeket az énekeseket, de rajongó nem vagyok. A többi rám is passzol.
16L
Én is ugyanilyen voltam 13-20 éves koromig kb. Olvass sokat mindenféle dolgokról és később majd meglátod kinövöd. :)
Jó lehetett a régi világ, de inkább csak érdekes. Majd ha nagyobb leszel megérted talán.
Pl sok minden rosszabb volt akkoriban..betegségek, háborúk, tudatlanság, hogy mi ártalmas az egészségre..sok ilyen volt ami csak utólag derült ki.
Régi világ érdekes, meg a régiségek engem is érdekelnek, de jobb a mai világ szerintem. Olvass sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!