Az baj, hogy a régi, régebbi dolgok sokkal jobban lekötnek, s sokkal jobban szeretem, mint mai, modern világot? Van esetleg olyan, aki szintén így érez?
Más a stílusom, ízlésem, mint a velem egykorúaké.
17 éves fiú vagyok, s a környezetemben én vagyok az egyetlen aki így van.
Szeretem a klasszikus és a reneszánsz zenéket, a relaxációs zenéket. Emellett szeretem a '60-s '70-s '80-s évek nagy slágereit (külföldit és magyart egyaránt).
Kedvenc énekesem Cserháti Zsuzsa, kovács Kati, Konc Zsuzsa. Az említett énekesekről a mai fiatalok többsége nem is hallott, jómagam meg rajongok értük.
Az akkori filmeket is jobban szeretem, a maiakat kevésbé, persze vannak kivételek.
Sokkal jobbnak tartom a régi életmódot ( felnőttek, rokonok, szüleim elmondásai alapján) és a régi lakberendezést.
Nem erőltette rám senki ezt a dolgot, amikor hallottam, láttam valamit, akkor megfogott, s azóta bennem is maradt.
Miért van ez?
A régi dolgokat mindig belengi valami nosztalgikus szépség, amikor a rossz dolgok érdekessé, a jó dolgok meg kizárólagossá válnak. Ez pedig kedvez a divatnak is.
Pedig máshogy, de az is nehéz világ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!