Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj, hogy a régi, régebbi...

Az baj, hogy a régi, régebbi dolgok sokkal jobban lekötnek, s sokkal jobban szeretem, mint mai, modern világot? Van esetleg olyan, aki szintén így érez?

Figyelt kérdés

Más a stílusom, ízlésem, mint a velem egykorúaké.

17 éves fiú vagyok, s a környezetemben én vagyok az egyetlen aki így van.

Szeretem a klasszikus és a reneszánsz zenéket, a relaxációs zenéket. Emellett szeretem a '60-s '70-s '80-s évek nagy slágereit (külföldit és magyart egyaránt).

Kedvenc énekesem Cserháti Zsuzsa, kovács Kati, Konc Zsuzsa. Az említett énekesekről a mai fiatalok többsége nem is hallott, jómagam meg rajongok értük.

Az akkori filmeket is jobban szeretem, a maiakat kevésbé, persze vannak kivételek.

Sokkal jobbnak tartom a régi életmódot ( felnőttek, rokonok, szüleim elmondásai alapján) és a régi lakberendezést.

Nem erőltette rám senki ezt a dolgot, amikor hallottam, láttam valamit, akkor megfogott, s azóta bennem is maradt.

Miért van ez?

2013. aug. 14. 00:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én 15 vagyok.Nagyon szeretem az antik dolgokat , régebbi stílust és a kedvenc zenekarom a Beatles :)( amúgy a régebbi számokat is jobban szeretem) Sokkal jobban értékelem a régebbi dolgokat mint a mostaniakat .
2014. ápr. 27. 14:47
 12/13 Srapnel ***** válasza:

A régi dolgokat mindig belengi valami nosztalgikus szépség, amikor a rossz dolgok érdekessé, a jó dolgok meg kizárólagossá válnak. Ez pedig kedvez a divatnak is.

Pedig máshogy, de az is nehéz világ volt.

2014. jún. 22. 06:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok.60-as,70-es,80-as évek zenéi tetszenek,olyan az öltözködésem,nem tudok a mai fos zenékre táncolni,más vok mint a társaim:a gondolkodásom,a mentalitásom teljesen más.Felnőttesen viselkedem,beszélek stb...Ez azért van,mert a szüleim 35 évvel idősebbek nálam.Apám ízlését örököltem.Ennek az egésznek örülök,mert így egyedi vagyok!!
2014. júl. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!