Miért baj az, hogy én szeretem ezt a világot?
Néha megkérdezik tőlem, hogy miért mosolygok olyan sokat, és amikor azt felelem, hogy azért, mert boldog vagyok, mindenki kiguvadó szemekkel bámul rám.
De miért olyan nagy dolog ez? Igen, történnek szörnyű dolgok, nem abban a rózsaszín világban élünk, amit elképzelünk magunknak, az emberek gyakran gonoszak és rosszindulatúak, irigyek és önzőek - de mindemellett fantasztikusak is. És szeretem őket, úgy ahogy vannak, hálás vagyok, amiért én is ember lehetek és itt élhetek ezen a Földön - de ez miért olyan különös?
Miért baj, hogy megtaláltam a szépséget és jóságot ebben az életben? Az örömet, a nevetést, a szeretetet?
Kérdező, te egy fantasztikus ember vagy!!
Te megtaláltad a helyed a világban, ráadásul teljesíted Isten legfőbb parancsát: szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ez a titka mindennek, te ezt teszed, ezért vagy boldog.
Ezt a sok-sok pozitív energiát használd az emberiség javára, segíts minél több embernek, menj el különböző civil szervezetekhez önkéntesnek, stb.
Örülj neki, hogy ilyen optimista ember vagy.
Ezzel nagyon sok embernek segíthetsz. Ha bekövetkezik majd a nagy összeomlás, te nem fogsz megkattanni, mert valószínűleg nagyon mély szellemi tartalékaid vannak, olyan tőkéd van, ami kifogyhatatlan: ez a feltétel nélküli szeretet felebarátaid iránt, ami azt is eredményezi, hogy bízol Istenben, és magadban is.
Ez nagyon értékes dolog ebben a totális világválságban, egy emberrel több van, aki hozzájárulhat az emberiség megmentéséhez. Te csak egy láncszem vagy, de ha bekövetkezik a nagy krach nemsokára ami az euró összeomlásával fog kezdődni, és a következmények beláthatatlanok, akkor te életeket menthetsz a mosolyoddal, mert megakadályozhatsz sok öngyilkosságot.
Ha valaki ezt teszi felebarátaiért, az nagyon kedves személy lesz Isten előtt.
Sok sikert kívánok neked, és nagyon örül a szívem, hogy ilyen fantasztikus emberek vannak!
Üdv: 29/L
Boldogok a tudatlanok:-)
Örülök, hogy tudod élvezni az életet. Sajnos mióta környezettant tanulok, egyre jobban undorodok a jelenlegi világtól, de ha kimegyek egy rétre,akkor a természet szépsége engem is boldogsággal tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!