Van más is rajtam kívül, aki néha így érez?
Figyelt kérdés
Ma volt egy elég nehéz tárgyból zh-m, és sajnos eléggé elszámoltam magam. Sokat készültem rá, de úgy tűnik, mégsem eleget. Az ilyenek után mindig tök hülyének érzem magam, arra gondolok, hogy nem nekem való ez a szak, stb... Egyszerűen nem tudok úgy gondolni rá, hogy majd a 2.zh jobban fog sikerülni, vagy hogy az sem baj, ha csak 2-es lesz a vizsgám. (Nem fontos annyira a tárgy a szakirányomhoz). Úgy irigylem azokat akik ilyen sikertelenségek után is tudnak jókedvűek lenni...2010. márc. 18. 10:26
1/5 anonim válasza:
Ne ostorozd magadat, becsületesen készültél, és ha mégsem sikerül úgy teljesítened ahogyan szeretnél ez mással is előfordul. Nekem például ami nem füllött a fogamhoz mármint tantárgy mgtanultam, készültem mégsem sikerült maximálisan. Legyél jókedvű, ha más tantárgy oké, akkor nincs mit parázni!Mosolyogj!
2/5 anonim válasza:
pár év múlva, vagy ha majd ha lesz egy munkahelyed eszedbe se fog jutni, hogy azt a zh-t te hányasra írtad meg, és senkit mást sem fogja érdekelni. én még a szigorlati eredményeimre sem emlékszem vissza sokszor. múltkor kezembe jutott az index könyvem 10 év után, jééé mondom én tanultam ilyen tantárgyat?
ne az orrodig láss, hanem azon túl, ergo ez nem oszt szoroz a jövődet illetően :)
élvezd inkább az életet :)
3/5 Szesze válasza:
Én is szoktam így érezni.
A sofőr vizsgával vagyok én így. Rengeteget tanultam, de már a harmadik vizsgán vagyok túl és még most sem sikerült. Pontosan úgy érzem, hogy nem való nekem ez. Másoknak az első vagy a második vizsga már sikerül. Kezdem feladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!