Vannak itt mások is rajtam kívül, akik kívülállónak érzik magukat a társadalomból?
Igen pl én. Kiskoromtól kezdve ilyen vagyok. Sokszor nem értettem de mostmár nem zavar úgy általában. De ami lényeges, hogy gyerekkoromtól kezdve nem érzem magam idevalónak.
L18
1. vagyok
Én gyerekkoromban csak egy bizonyos időben éreztem azt, hogy ez baj. Akkor nem értettem miért vagyok ilyen. Most már megbarátkoztam vele.
Igen az fontos, hogy legyen baráti kör, de ha nem megfelelő személlyel vagy akkor nem érzed magad jól közöttük. Mondjuk elég nehéz megfelelő személyt találni, ahol jól érzed magad.
Kérdező, hány éves vagy és milyen nemű, ha megkérdezhetem?
Bocsánat a késői reagálásért.. harmadik: 20 éves lány vagyok.
Utolsónak pedig: Az a baj, hogy alapvetően mindenki akit ismerek és valaha ismertem, ugyanolyan volt. Tudom, hogy mindenkiben vannak jó dolgok, mint mondtam van olyan társaság akikkel elvagyok, de bennük sincs meg az, amitől többek lennének mint mindenki más.. Egyébként nem az a probléma, hogy engem nem fogadnának el, mert alapvetően mindenkivel jól kijövök, inkább én nem fogadok el annyira másokat. Azt mondják, mindenki különböző személyiség, senki nem ugyanolyan.. Az a baj, hogy lehet részletekben tényleg különböznek az emberek, de alapjába véve egyáltalán nem. Mindenki ugyanazt várja az élettől, a hosszútávú céljaik gyakorlatilag ugyanazok, az értékrendjük egyforma, ugyanúgy gondolkoznak... Egyszer nem találkoztam még senkivel, akiről úgy gondoltam volna, hogy inkább hozzám hasonló mint mindenki máshoz. Általában mondjuk nem szokott zavarni, mert jól megvagyok egyedül is, de nagy ritkán azért nem bánnám, ha lenne valaki akinek elmondhatom azokat a dolgokat is amiket egy átlagembernek nem.
"Egyszer nem találkoztam még senkivel, akiről úgy gondoltam volna, hogy inkább hozzám hasonló mint mindenki máshoz. Általában mondjuk nem szokott zavarni, mert jól megvagyok egyedül is, de nagy ritkán azért nem bánnám, ha lenne valaki akinek elmondhatom azokat a dolgokat is amiket egy átlagembernek nem."
Nekem eddig azt hiszem egy olyan barátnőm volt akivel mindent megtudtam beszélni, de vele vége lett...Aztán most senkivel sem tudok úgy beszélgetni, mint vele régebben. Bár én is elvagyok egyedül de néha nekem is jó lenne, ha lenne olyan akivel bármiről tudnék beszélgetni.
bár nem tudom, hogy te miket szeretnél beszélgetni de biztos vagyok benne, hogy akkor te is másképpen gondolkozol és másmilyenről szeretnél beszélgetni mint általában. Pl ha tudsz mondani? Nem muszáj válaszolni rá.
(3.válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!