Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Masnal is elfordult hogy 5-6...

Masnal is elfordult hogy 5-6 X utan valahogy ertelmetlennek talal mindent (neha meg az eletet is)?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted 50-60 életév után?

Hamarosan 65 éves leszek. A nap 24 órája kevés mindahhoz, amit naponta meg szeretnék élni. Inkább az keserít el, hogy nagyon rohannak az évek.

2015. okt. 29. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerencses vagy.
2015. okt. 29. 13:00
 3/9 anonim válasza:
33%
Mondjuk támogathatnál engem anyagilag és máris lenne értelme az életednek.
2015. okt. 29. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Még nem tartok itt (bár közeledem az 5X-hez:-)), de volt már, hogy elgondolkoztam, hogyan tovább. Szerintem ez természetes, amikor a fő projekteket (pályaválasztás, karrier, párkapcsolat, család, gyereknevelés) már nagyjából kipipálta az ember. Aztán rájöttem, hogy egy szép, nyugalmas időszak közeledik, sokkal kevesebb felelősséggel, megoldandó feladattal, és sokkal több szabadidővel, talán (remélem) anyagi lehetőséggel, amikor mindazt, amire nem jutott idő, energia vagy pénz, be lehet pótolni. Már nem kell maximálisan helytállni egyszerre több területen, ez az ideje az elmélyülésnek, az önmagunkra, belső dolgainkra figyelésnek, hogy nagy szavakat is használjak, a bölcsességnek.:-)
2015. okt. 29. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Még nem vagyok annyi, de találnod kellene valami hobbit, vagy társaságot, ahol kikapcsolódhatsz. Esetleg egy házi állat, arról gondoskodni kell, programot ad, szeretetet.
2015. okt. 29. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Én már a 70-en is túl vagyok, de itt van előttem egy csomó megcsinálandó feladat, amit még nyugdíjas éveimre terveztem, de csak halmozódik. Amúgy persze, hogy minden értelmetlen, mert értelem nincs mögötte, de az embernek kell értelmet adni a létnek.
2015. okt. 29. 13:30
 7/9 anonim válasza:
Átértékelődnek a dolgok! Érdekes!
2015. okt. 29. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:

A sok kudarc ami felgyult,lerombolja az onbizalmat ,az

onertekelest.

2015. okt. 29. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Kudarc az, amit te magad kudarcként élsz meg. Holott az lehet, nem is valóban kudarc.
2015. okt. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!