Mit tegyek, ha apám teljesen elfordult tőlem az új nő miatt?
Az az "új nő" a felesége (így írtad), tehát neked a mostohaanyád.
Mi lenne ha ellenségeskedés helyett megpróbálnál jobb kapcsolatot kialakítani a mostohaanyáddal ?
Apád véleménye biztosan megváltozna.Légy kitartó és türelmes, nehéz a sebeknek behegedni.
3-as, könnyű osztani az észt, valóban, csak amíg nem oltál ilyen helyzetben, kssolj!
Kérdező: az én apám dettó, mióta összejöttek, le se szr, minden a nő körül forog. Az egész családjától (testvéréék, unokatesó, keresztfiú) elfordult.
Én próbáltam kapcsolatot kialakítani a nővel, de állandó bszogatás és megalázás volt a válasz.
Apa spha nem állt ki mellettem... megtanultam, hogy egy punci fontosabb lesz nálam, mindig is... szomorú, hat évig két szót nem szólt hozzám, csak a mostohám körül forgott/forog minden.
Semmit nem tehetsz ele, én elfogadtam, és szrok bele. A nőcit látni sem bírom, apár meg elviselem, ha meglátogat néhanapján.
A meló miatt ne aggódj, keresgélj, és örülj, hogy van párod, aki támogat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!