Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Apám eszi az...

Mit csináljak? Apám eszi az életem! Többi lent

Figyelt kérdés
Itt lakok vele szemben albérletbe, mert kapok segélyt meg ápolásit le vagyok százalékolva, és folyton átjön mondja a sok baromságait hogy mit hova pakoljak meg próbál oktatni soha nem jó neki amit teszek mert hogy ő '' embert akar belőlem faragni '' meg mindig idegbeteg és rajtam vezeti le, van egy másik családja egy nő 2 gyerek főleg a nője idegesíti a halálba apám meg engem, és hiába mondom neki hogy ne csinálja már ezt az idegbetegséget meg hogy ki akad semmi se jó neki amit csinálok mert hogy embert akar belőlem faragni, nincs konkrétan probléma velem csak ott kőt belém ahol tud, de ez már annyira kiterjedt hogy vérnyomás csökkentőt kell szedjek stresszes vagyok most költözzek vissza anyámhoz? de ott meg nekem nem jó mert anyám folyton dolgozik megöl az unalom ott, mit javasoltok mit tegyek?

2015. máj. 23. 06:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Maradsz, ahol vagy és apád kicsinál idegileg,vagy anyukádhoz költözöl és az unalom csinál ki...válassz!

Esetleg anyukádnál feltalálhatnád magad,hogy ne unatkozz, feltéve ha nem vagy fekvő beteg.

2015. máj. 23. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen hosszu mondatot is regen olvastam...Hany eves vagy?

Miert olne meg az unalom anyadnal? Nem hiszem, hogy o lenne az egyetlen szorakozasod.

2015. máj. 23. 07:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Most per pill egy barátom sincs a valós életbe mert hónapokig depressziós voltam és eltávolodtam tőlük próbáltam felvenni a kapcsolatot velük de valahogy már nem megy, szórakozásom most hogy filmezek egész nap, unalmas ez van, apámmal kéne valahogy megértetni hogy ezt a fegyelmezést hagyja már abba kicsit engedjen a pórázon sose jó amit én csinálok ad pénzt lemegyek kocsmába iszok pár sört, most valamelyik nap ezen volt ki akadva hogy túl ittam magam egy kicsit meg hogy ne igyak, de azért ad nekem pénzt meg mondja hogy menjek igyak pár sört a kocsmába.. amúgy 20 éves vagyok munkalehetőség nincs.
2015. máj. 23. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért vagy leszázalékolva? Elég nehezen hiszem el, hogy nincs munkalehetőség.
2015. máj. 23. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz anyudhoz, feltalálod te ott magadat. Segítesz a főzésben, a takarításban és akkor legalább nem kell anyudnak munka után halál fáradtan gondolni ezekre is. Esetleg ott anyukádnál a környéken próbálsz barátkozni a veled egykorúakkal.
2015. máj. 23. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szoval ra vagy szorulva a szuleidre. Adnak penzt is, van hol laknod. Ne mondd, hogy az egesz eletedet veluk, az o penzukon tengodve akarod leelni! Szoval, kezdj el azon gondolkodni, mit is szeretnel az eleteddel kezdeni, milyen elerheto dolgok vannak, hogy fejlodj. Jo,hogy a baratokkal ismet fel szeretned venni a kapcsolatot :) Van mas terved is? Tanulni valamit? Ha nem is nappalin, de valami masfele oktatas? Nem irtad milyen kepzettseged van de ugy gondolom, hogy tanulnod es szakmat szerezned sosem art. Mellesleg unalom ellen is jo!
2015. máj. 23. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami sportolási lehetőséget keress, olvass jó könyveket. Nem csak a tv meg a videó van a világon!! Ha csatlakozol valamilyen sportkörhöz (pingpong, kirándulások, biciklitúrák stb.), akkor ott találhatsz barátokat is. Legalább egyet biztosan. Papádnak meg lehet, hogy egyben másban talán igaza is lehet. Nem? Hogy tudod fizetni az albérletet, ha le vagy százalékolva? Miből?
2015. máj. 24. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!