Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baj? Gátlásos vagyok?

Mi a baj? Gátlásos vagyok?

Figyelt kérdés
Élőben vagy akár facebookon másképp beszélek az emberekkel, mint például itt gyik-en. Ez gondolom gátlásosság, mert itt névtelenül nincs következménye, ha olyat írok. Ismerkedni se tudok, nehezen tudok feloldódni, és csak akkor beszélek nyíltan a lánnyal, mikor már nagyon rég ismerem, de addigra már beskatulyáz. Mit tegyek hogy ezt levetkőzzem?
2015. okt. 28. 23:42
 1/1 anonim válasza:

igen ez az. rengeteg az archarcos fb-on is meg itt aztán pláne. élőben meg kettőt nem mer szólni.

ezt úgy tudod levetkőzni ha többet jársz társaságba, megpróbálsz élőben is haverkodni. és most nem arra gondoltam, hogy idegen csajokhoz menj oda, hanem ha vannak barátaid, akkor járj el velük. ha hívnak buliba menj el. én voltam már olyanban is ahol kb egy embert ismertem az elején...de csomó emberrel össze lehet haverkodni. gép előtt ülve nem fog menni

2015. okt. 28. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!