Ha bántalmaztak gyerekkorodban mennyiben érinti a mostani életedet?
Fogalmam sem volt róla, egészen addig, amíg súlyos depresszió és pánikbetegség miatt nem kezdtem el pszichológushoz járni...
Összességében: nagyon alacsony önértékelésem lett, és párkapcsolatban is egy megalázó kapcsolatot választottam tudattalanul. Főleg verbális bántalmazásban/megalázásban volt részem, de időnként fizikaiban is, és nem vettem észre, hogy mennyire problémás a kapcsolatom!
Hárítottam a problémákat, ami fizikai tünetekben jött ki rajtam, súlyos betegségek, pánikrohamok formájában.
Aztán amikor érzékeltem a kapcsolatom problémáját és kiléptem, nem tudtam újjáépíteni az életem. Depressziós lettem.
Akkor fordultam szakemberhez, akivel feldolgoztuk a múltam és teljesen újjáépítettük a személyiségemet.
Most új kapcsolatom van, amiben nincs jelen a bántalmazás és megalázás semmilyen formában.
Az embert meghatározz az amit a múltban átélt.
Egyébként annyiban hogy nem vagyok egy mászkálós típus, nem bízom senkiben, nem vagyok vidám, és szerintem ezért vagyok aszex is.
De én már nem sírok miatta a múltat úgy se tudom megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!