Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depresszió! Hogyan ismerhetem...

Depresszió! Hogyan ismerhetem fel?

Figyelt kérdés

Naponta sirok, nagy dolgokon, es kis dolgokon is. Nem tudok boldog lenni, mindennek a rossz oldalat nezem. Maganyos vagyok, pedig sok baratom van. Amikor sirok akkor nagyon, es akkor altalaban megvagom magam... nem birom mar tovabb :( ma pld mikor sirtam mar rangatoztam, es szedultem is. Valaki segitsen :(

U.i. nem kernek utalkozo kommenteket, eleg hogy ha mar most szarul vagyok.

14/L

2015. okt. 12. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit nem bírsz tovább és miért? Mit érzel?

Ha vannak barátaid, miért vagy magányos? Mikor nem lennél az? Hogy viselkednek veled a barátaid?

A szüleid tudják? Velük milyen a viszonyod?

Tetszik valaki?

2015. okt. 13. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat aki van baratnom,vele nagyon joban vagyok. Senki nem tud az egesz dologrol. Az egyik osztalytarsam tetszik, legutobb azert sirtam mert keringon (februar) nem egy par leszunk :( es ha csak eszembe jut a maganyossag, valaki meghal(na), hogy eppen mennyire vagyok maganyos..
2015. okt. 14. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Beszélj a szüleiddel mert ez már nem játék!

Forduljatok szakemberhez.

F40+

2015. okt. 14. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia bubika:)

De miért nem mész el suli után valakivel lógni?

Csak jobb élőben létezni, mint neten tölteni az életet. Persze neten is sok élvezetes dolog található. De akkor is...

Mi a hobbid? És mitől stresszelsz ennyire? Hogy tellik a napod és hogyan töltenéd?

Sajnálom, hogy elváltak a szüleid. Sokszor megvan az előnye is ennek, nem csak a hátránya. És még fiatal is voltál nagyon. Szóval nem te vagy a hibás. (bár megértem, hogy sokszor jó lenne egy apuka).

Miért veszekszel anyukáddal gyakran?

Normálisan táplálkozol, alszol?

Mi érdekel legjobban a világban, mi izgat fel?

Mi az ami hiányzik az életedből?

Érzékeny vagy nagyon? Jó tanuló vagY?

Vagdosni miért szoktad magad? Attól jobb lesz?:(

Csak fájni fog, meg heget okozhat. (jobb esetben).

Ezt légyszí ne csináld:'(

Van kedvenc zenéd?

2015. okt. 14. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hoppá, ezt inkább privátba akartam küldeni, de nekem is rossz napom van. Ott válaszolsz rá, ahol akarsz. (bocsi, ha baj volt).
2015. okt. 14. 16:42
 6/6 anonim válasza:

14 éves lányként ez természetes. Egy év múlva majd nevetsz magadon, hogy milyen butácska voltál.

Azt javaslom neked, hogy pár baráttal menj el vásárolni pár új ruhát meg ilyesmit és változtass valamit a külsődön (új frizura meg ilyesmik) és mutasd meg a srácnak, hogy mit veszít. Beszélj az anyukáddal ilyenekről és minden oké lesz meglátod:)

2015. okt. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!