Az utóbbi időben elég pesszimista és kicsit depressziós vagyok. Mit ajánlanátok megoldásoknak?
Figyelt kérdés
Az edzés, a tanulás, a család, a körülöttem lévők véleménye mindig is zavart és kezdem elveszíteni a maradék örömöt is az életemből, kérlek segítsetek, hogy boldogabb életem lehessen.2015. okt. 3. 23:54
1/3 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet (volt) nálam is, de nálam az öröm megvan:D Énekelj, ugrálj zenére (mindkettőnek nagyon pozitív hatásai vannak), menj el futni, olvass, nézz motivációs videót, és mosolyogj mindenen/nevess sokat, mindent próbálj viccesen meglátni..:D Zárd ki az összes negatív dolgot az életedből, és koncentrálj azokra amiktől jól érzed magad, amiktől tényleg igazán jól érzed magad! Én se voltam mindig ilyen, de azóta boldogabb vagyok, és lám, a környezetem is pozitívabban viszonyul hozzám, mosolyognak rám, barátságosak..:D
20 f
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket a jó tanácsokat, remélem baválik :)
2015. okt. 4. 10:49
3/3 anonim válasza:
Illetve egy dolgot még kifejeltettem, fejleszd magad, akármi is az a dolog amiben fejlődni szeretnél, olvass utána, vagy ha te magad sem tudod miben szeretnél jobb lenni, csak olvasgass könyveket, lehet ott fogod megtalálni:D Sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!