Melyik életutat választanád ezek közül?
Figyelt kérdés
Híres művész vagy tudós lehetnél, de egész életedben nagyon sokat kellene szenvedned, nem lennének kapcsolataid másokkal, mentálisan beteg lennél, örülnél a halálnak, viszont cserébe az egész világ emlékezne a nevedre... vagy pedig egy átlagos, de boldog ember, aranyos családdal, jó anyagi körülmények között, csak éppen egy "senki".2010. márc. 15. 09:56
3/14 anonim válasza:
Egyik sem, a 2 keveréke. De ha a 2 közül kéne választani, akkor 1. A szenvedés szüli a legnagyobb műveket.
4/14 anonim válasza:
2. egy senki
mindig is utáltam középpontban lenni
Bye
10/14 anonim válasza:
2!
De én híve vagyok a saját utamnak, nem pedig sablonra épülni.. Így igazából a 3-ast választanám amiben híres, boldog családban élő anyagias nő lennék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!