Miért akarok jobb lenni nála? 14/L
Figyelt kérdés
Úgy érzem bele fogok betegedni. Annyira nem ilyen akarok lenni mégis ez van. Van egy lány az osztályunkban, aki elég szerencsétleb de azért ő mégis akar lenni valaki. Én túlságosan magamat látom benne és folyamatosan az ask.fm nevű oldalon kérdezek tőle és betegesen nézem a válaszait, mert meg akarok bizonyosodni abban hogy jobb és boldogabb vagyok nála. Az a helyzet hogy gyűlölöm magam emiatt de ez valami belső kényszer vagy nem tudom. Hogyan állhatnék le? És ez miért van?2015. szept. 27. 23:07
1/1 anonim válasza:
Szia! :) Először azt kellene tudnom, hogy miben szeretnél jobb lenni nála. Tanulmányi eredményben? Viselkedésben? Másban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!