Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék magabiztos...

Hogyan lehetnék magabiztos ezekben az esetekben?

Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, nagyon keveset beszélek és szeretnék ezen változtatni. Táncolok csapatban és mindig elől állok versenyeken és edzésen meg otthon sokkal nagyobb erőt tudok magamból kifejteni mint ott a színpadon és ez borzasztóan bosszant.. mikor lejövök a színpadról úgy érzem hogy nekiakarok menni a falnak, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy nemtudom normálisan végigtáncolni és tudom, hogy sokkal jobban eltudtam volna táncolni:@ :S lécci segítsetek. 14/L (bocsi, ha hosszú)
2010. márc. 14. 16:02
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom h most segítek e de nézd az Mtv-n a Made című műsort és általában mindenki "önbizalomhiányba" szenved, és a végén a legmenőbbek lesznek a suliban v akárhol xD
2010. márc. 14. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:
nincs MTV-m..:S azért köszi...
2010. márc. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!