Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet két életem? [folty. Köv. ]

Lehet két életem? [folty. Köv. ]

Figyelt kérdés

Nos,a köviről lenne szó:

Nem szeretném ha a suliba megtudnák,hogy én vagyok XY,ezért szeretnék egy rózsaszín parókát hordani mint Hannah Montana.D eitthon meg szeretném,ha Y lehetnék és ithon a normális hajammat hordanám(szőke)és az egyiknél Hanna lenne a nvem a másiknál Lola.Lehetséges e eZ?

2010. márc. 14. 15:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hát te tényleg nem vagy normális :D
2010. márc. 14. 16:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Húú jah szóval így állunk:D Tod mit dugasd meg magad egyszerre mindkettővel. Tanulj meg írni előbb aztán írjál hülyeségeket. Egyik se szeret, te hülyeleány, ha egyátalán léteznek...
2010. márc. 14. 16:41
 23/29 anonim ***** válasza:

ÉGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.

ciki, de csináld csak.:D

2010. márc. 14. 16:53
 24/29 anonim ***** válasza:

Ennek már első ránézésre is fake. Kisgyerek sok választ szeretne. Hát, rajtam ne múljon.:D

Szóval csak akkor jön be a parókás módszer, ha a jobb szemed kiszúrod, veszel egy üvegszemet, és iskolában szemkötővel mászkálsz, otthonra meg berakod az üvegszemet. Ja, és minden reggel kell idézni egy szellemet, hogy rádküldjön egy varázslatot, hogy senki ne vegye észre.

2010. márc. 17. 20:57
 25/29 anonim ***** válasza:
És aki az első mondatomat helyesnek nézi, az nagyon gyorsan menjen magyarórára.
2010. márc. 17. 20:58
 26/29 anonim ***** válasza:

A Hannah Montanaban amúgy is mindenki SUTA.

Nem igaz, hogy nem tudják megismerni a legjobb barátnőjüket a szereplők, csak azért, mert magára rak egy parókát.

2010. márc. 19. 15:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak nagyon nagy bunyót akarsz látni a két pasi között. Ha nem akkor te nem vagy jól.
2010. márc. 20. 09:03
 28/29 anonim válasza:
Úristen...már nem azért de nagyon látszik,hogy szereted a Disney channelt...szerintem inkább maradj a tv elött azt nézd inkább x'D vagy nőlj fel...bár mit is várunk egy 12 évestől?
2010. márc. 20. 11:51
 29/29 anonim válasza:
egy 17 éves egészséges épp eszű fiú mit akar egy 12 éves kislánytól?
2010. márc. 20. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!