Milyen tetteket hajtassz végre ha "új életet" akarsz kezdeni?
Én sportolok.Most is sportolok sok csalódásom volt de annyira lefoglalt a sport hogy nem volt időm depressziózni.
És jól érzem magamat.
Én általában úgy kezdem, hogy beosztom mit kell és mikor csinálnom, mert rettentően rendszertelen vagyok, sosincs időm semmire, ami már stresszessé vált, hisz egész nap csak loholok, hogy utol tudjam magam érni. Minden héten összeírom, hogy melyik nap hova kell mennem, mikor stb. Mellé betűzök plussz programokat, például: kirándulások, szépségápolás (masszázs, manikűr, pedikűr) stb., így van időm kikapcsolódni is. És mellé még sportolok is (hetente kétszer úszás, naponta kocogás, hetente-két hetente séta túra baráti körben, kutyástól stb.)
Beiktatok szépségápolási hétvégéket, mert ez engem rettentően megnyugtat. Körülbelül ez annyiból áll, hogy reggel masszázs szalon, aztán fodrász, manikűrös később jóga, majd itthon pezsgőfürdő, meg egyéb szépségápolási cuccok.
Amikor "új életet" akarok kezdeni, akkor előtte mindig kitakarítok, mert sokkal jobb egy tiszta környezetben megújulni.
És a sok program mellé hobbit is beteszek. Nagyon szeretek nyelvet tanulni, de nem az olyan nyelveket, mint az angol, hanem inkább a kevésbé ismerteket, például afrikai, a latin, orosz, török. Ezek ugyan semmire sem jók, meg nem is szeretném hasznosítani őket, de nekem tetszik, hogy különböző nyelveken tudok alapszinten és ki tudja, hogy mikor tudom hasznát venni. E mellett külföldi emberekkel is tudok beszélni.
A másik hobbi, amit megint csak nagyon kedvelek: a festés. Amikor tudok, akkor papírt ragadok és különböző dolgokat festegetek. Van, amikor teljesen értelmetlen, szóval jóformán csak vonalak, formák egymáson, de nekem még így is tetszik.
És ami nem hobbi, hanem már az életem részé vált, az az állatok. Régebben rengeteg állat tanyázott nálam ideiglenesen, mostmár próbálom visszafogni magam. Van két kutyám velük agility-zem, dog dancing-elek e mellett meg sokat játszom velük; frizbi, labdajátékok.
E mellett: fotózni szoktam, állatmenhelyen önkénteskedni, kertészkedni. Szóval a szabad időmet rendesen kitöltöm és így próbálok megfeledkezni az amúgy zűrzavaros életemről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!