Miért kéne megfelelnem a társadalmi normáknak? Egyszerűen miért kéne megfelelnem a környezetemben élő embereknek?
Figyelt kérdés
Miért kellene megfelelnem bárkinek is, amikor az emberek irigyek meg kárörvendőek?
Pl a liciben amikor nem tanultam mert egyszerűen nem érdekelt, mindenki (osztálytársak szüleitől elkezdve nagymamákig) csak azt kérdezte, hogy hogy megy a suli...tudták jól, hogy nem megy. Most eljöttem egyetemre, ez már érdekel és elég jó eredményeim vannak, mikor hazamegyek a szülővárosomba a kutya sem kérdi meg, hogy hogy megy az egyetem.
Már kezd elegem lenni a kétszínű emberekből, akik állandóan nevetve teszik a szépet előttem a hátamnál meg lenéznek meg ócsárolnak.
2010. márc. 13. 22:24
1/8 anonim válasza:
Mert idióta vagy. A társadalmi normák csak elméletben léteznek és csak látszólag tartják be őket. Evolúciós késztetés, hogy törődünk azzal, aki fontos nekünk, és evolúciós késztetés az is, hogy leszarunk mindenki mást.
2/8 A kérdező kommentje:
hát igen...én lesz.rlak téged, mert annyira beképzelt vagy, hogy nem is ismersz és azt mondod rám, hogy idióta.
2010. márc. 13. 22:34
3/8 anonim válasza:
Kezdetnek nem is rossz, végre valakit le tudsz sz@rni.
4/8 anonim válasza:
Kicsit fura a megközelítés, de hatásos...
5/8 anonim válasza:
vegre valaki rajott az igazsagra. =))
6/8 A kérdező kommentje:
látjátok?...itt a probléma! Mindenki elnevetgéli meg kihumorizálja ahelyett, hogy tenne bármit is ellene.
Sose az a gond, hogy ha valaki megbánt egy embert, hanem az, hogy ha tudatosan teszi.
2010. márc. 14. 19:45
7/8 anonim válasza:
Nem gúnyolódásnak gondolnám az előzőeket. Csak rá akartak vezetni, hogy a saját életednek, elvárásaidnak, amit magaddal szemben állítasz, annak felelj meg, ne másnak! Ha kérdezik legközelebb hogy mennek a dolgaid, ezt kell mondani: A lehető legjobban, amit gondoltam, azt megcsinálom, haladok a céljaim felé, sok barátom van, remekül érzem magam. Aki rosszindulattal közeledik, annak ez mosolyharvasztó lesz!
8/8 anonim válasza:
jól teszed. az emberekből árad a rosszindulat, nehéz az olyannak megérteni, hogy miért, akiben nincs..tanuld meg lesz.rni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!