Mindenki rühell engem a környezetemben. Semmi sem segít itt. Lehet még valamit tenni? Mit?
Pl. a bnőm provokál, én meg felveszem, vitatkozom vele, és a végén én kérek bocsánatot. Anyám leugat a jegyeim miatt, én meg visszadumálok neki, megint én kérek elnézést. Egyszerűen elegem van! Mindenki kis mocskos, idióta pics@nak állít be! Rühellnek engem az osztályomban. A srác, akivel ilyenekről dumálok sz@rik a fejemre nagy ívben. Járok agyturkászhoz, de nem segít semmit. Néha azon gondolkodom, hogy kinyírom magam, és probléma megoldva, bár az nagy gyávaság lenne a részemről.
Szóval mi az, amit még lehetne itt tenni?
Szoktam mondani, hogy nagy az isten állatkertje :)
Nem barátnő az, aki provokál! Anyádnak az a dolga, hogy próbálja elérni, hogy tanulj, mert ha nem teszed, akkor csak utcaseprő leszel, úgyhogy ebben igaza van.
Ha bezársz kapukat, újak nyílnak meg előtted. Értem ezalatt azt, hogy a barátnak nevezett egyéneket, akik valójában nem azok, kikerülöd nagyívben. Új barátságokat szerzel, új élményeket. Minek is kell azzal foglalkozni, hogy utálnak az osztályban? Hát tegyék, ha úgy jó nekik, de téged ne érdekeljen. Tanulj amennyire tőled telhető, próbálj meg minél kevesebb 1-est és 2-est hazavinni. Ami a legfontosabb, ülj le gyakrabban anyukáddal beszélgetni mindenféléről. Járj szorgalmasan a pszichológushoz, ami egyáltalán nem ciki, nagyon sok felnőtt ember is jár.
Kinyírni magad??? Már ne is haragudj, de elég nagy hülyeséget írtál! Az iskolaévek elszaladnak nagyon hamar. Elmész dolgozni, lesz majd saját családod is egyszer, és ami a legjobb az egészben, hogy többet senki nem fogja megmondani, hogy mikor hová mész, hánykor mész haza, nem kérnek majd számon, ugyanis felnőtt leszel és a saját tetteidért vállalod majd a felelősséget. Ugye milyen jó ha belegondolsz? Érdemes kivárni :):) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!