Gáz hogy én nem irok vissza mindenkinek hogy pussz, puszika, puszillak stb? Környezetemben mindenki az smsben meg emailban mindig irja, de én ezt nem tudom, nem ilyen vagyok.
én sem irok semmi ilyet
felesleges,h naponta 80szor megpusziljak mindenkit smsben!
amikor találkozunk sem adok senkinek sem,minek,ha minden másnap talizom velük!!
Ha már gondoltak rád, én a helyedben visszaírnék valamit, nem kell feltétlen, hogy puszimuszi meg ilyenek, írhatnád pl., hogy Köszi! vagy ilyesmi. Nem kell ömlengeni.
Inkább örülj annak, hogy ilyen sok ember fontosnak tart.
Nem gáz. Nem is kötelező. Talán csak annyi "hátránya" van, hogy egy idő után abbahagyják, és nem küldenek neked ilyet. Mert ebben is van egyfajta egyensúly. Ha te nem akarsz ilyet kapni, nem vágysz erre, akkor ne is küldj! Én is így tettem, teszek.
Nyugodtan írj olyat, ami Rád jellemző, ami Te vagy. Nem kell a divatot követned. (Akkor néha majd azt veszed észre, hogy Te vagy a divatos, Téged követnek. Aztán ez is elmúlik majd, mert a divat állandóan változik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!