Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz hogy én nem irok vissza...

Gáz hogy én nem irok vissza mindenkinek hogy pussz, puszika, puszillak stb? Környezetemben mindenki az smsben meg emailban mindig irja, de én ezt nem tudom, nem ilyen vagyok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:

én sem irok semmi ilyet

felesleges,h naponta 80szor megpusziljak mindenkit smsben!

amikor találkozunk sem adok senkinek sem,minek,ha minden másnap talizom velük!!

2011. febr. 14. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
nálam sem jellemző, sőt irritál is, olyan megjátszós.
2011. febr. 14. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is csak annak írom, akivel ha találkoznék is megpuszilnám.
2011. febr. 14. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már gondoltak rád, én a helyedben visszaírnék valamit, nem kell feltétlen, hogy puszimuszi meg ilyenek, írhatnád pl., hogy Köszi! vagy ilyesmi. Nem kell ömlengeni.

Inkább örülj annak, hogy ilyen sok ember fontosnak tart.

2011. febr. 14. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Nem is kötelező. Talán csak annyi "hátránya" van, hogy egy idő után abbahagyják, és nem küldenek neked ilyet. Mert ebben is van egyfajta egyensúly. Ha te nem akarsz ilyet kapni, nem vágysz erre, akkor ne is küldj! Én is így tettem, teszek.

Nyugodtan írj olyat, ami Rád jellemző, ami Te vagy. Nem kell a divatot követned. (Akkor néha majd azt veszed észre, hogy Te vagy a divatos, Téged követnek. Aztán ez is elmúlik majd, mert a divat állandóan változik.)

2011. febr. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!