Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Istenem mit tegyek? Akárki...

Istenem mit tegyek? Akárki tud valami tanácsod adni mondja, mert megőrülök!

Figyelt kérdés
Oké, első feladatom leírni, hogy teljesen ki avgyok készülve, egész este bőgtem, és még most is sírok. Aztán le kell írnom, hogy azért van ez az egész, mert úgy érzem, hogy én sosem fogom elérni azt amit akarok. 13 éves, hatosztályos gimnáziumos lány vagyok, és színész akarok lenni. Filemkben szerepelve, nem a színházban. És amerikában, vagy londonban. EZ nem álmodozás, tudom hogy nem, mert én akkor is kiköltözök gimi után londonba, ha éhezek hetegik. Nem fog érdeklni. De még a gimiből van 4 év. Ez alatt a 4 év alatt kell valahol szereplnem, ami egy meghallgatáson már mondható tapasztalatnak, és le kell fogynom, hogy valami esélyem lehessen is odakinnt. Az akcentusom tökéletes, avn egy barátom, akit neten ismertem meg, ő kinnt él Amerikában, és amikor beszélgetünk mikrofonba, azt mondta, hogy teljesen jó az akcentusom. SZóval ezzel nem lesz baj, de én most úgy érzem, hogy sose fog ez összejönni. Főleg úgy, hogy itt élek MO.-on, nem vagyok hazagyűűlölő, de azért mindenki beláthatja, hogy is vidéken nem fogok meghallgatásokra járni. És itt van a hosszúhétvége, és én itthon ülök pizsamában, és arról álmodozok, hogy ma hova mennék, ha forgatás lenne. Bárhová elmenék, ha mondanátok valamit, ami segítene a színészetben. Akárki, akinek volt már ilyen érzése írjon könyörgök!
2010. márc. 13. 08:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hallod meg ne próbálj Mo-n színészetet tanulni komolyan van egy ismerősöm Magyarország egyik filmes cégénél producer és ő is mindig mondja . itt elrontják a színészeket hülyén tanítják, ő azt mondta hogy a Moszkvai és a Chikagoi színészi oktatás a legjobb életszerübb a magyarok eggyáltalán nem életszerően beszélnek. higgy nekem menyj ki minnél hamarabb Hajrá én eddig amit akartam elértem neked is sikerül mindent elérhetsz gondolj erre mindig. Magyarokkal ne foglalkozz pesszimista nép vagyunk "minek megpróbálni úgyse sikerül" ez a mottója a legtöbb magyarnak. Bátyám texasba van jogot tanul, rajta is csak nevettek és már saját lakása va kint ennyi, pedig 14-16 évesen kinevette mindenki hogy mit akarsz te az usában meg ilyenek azt tessék. most ő nevet mindenkin. ENNYI. ha bármi kérdésed van írj.
2010. júl. 4. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!