Istenem mit tegyek? Akárki tud valami tanácsod adni mondja, mert megőrülök!
nekem meg nincs munkám és pénzem 32 évesen
Tanuljál szépen.
én veled vaok de nehogy úgy járj ha sikerül mint az a sok hülye amcsi 2 hét alatt hires lesz utána meg a kutyát se érdekli és drogos meg depressziós lesz .
amúgy sok sikert .
15/F
Húú de meno vagy h kiprobaltal ezt azt. meg ne mondj le masokat csak mert olyanok amilyenek. enis vasalom a hajam megse vagyok olyan mint a tobbi kitunok a sorbol akartomon kivul na mind 1 nem rolam van most szo.
meg csak 13 vagy raersz meg ezzel azzal minek gorcsolsz ezen??!?! ha tenyleg erre szulettel akkor ez jon magatolis.nem kell kergetned a sorsod..Eszak Amerikaban elek es hidd el hogy ittse konnyu hiresnek lenni sot ahoz hogy kigyere legyen hazad stb kell jo sok penz. persze nem lebeszelni akarlak. :D soot..:)De ne gorcsolj rajta.:) ikabb jelentkezz szinesz suliba legyel otthon sikeres es majd 20-21 evesen kimesz oda ahova csak akarsz. es addig amig nem leszel 20-21 gyujts penzt (persze nem tudom otthon hogyvan. itt igazsag szerint a gyerek gyujtenek arra ha nagyok lesznek legyen penz erre arra sulihoz stb) meg van 4 eved :D:D az nagyonsok ido. :):):)
12\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!