Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megőrülök a barátnőmtől!...

Megőrülök a barátnőmtől! Balhézzak vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Arról van szó h állandóan meghatározza barátnőm h hova menjünk mit csináljunk és kivel. Persze amit én mondok az soha nem jó. Az is baj ha más ismerősökkel is szóba állok...elnéztem ezeket neki de egyre gyűlik és gyűlik bennem a sok kis tű és úgy érzem robbanni fogok!! Nincs egy barátja sem mert mindenkit uralni akar de persze ezt senki sem tűri csak én voltam olyan hülye h nem hagytam magára. Még a barátságunk elején semmi baj nem volt hülyültünk szórakoztunk. Aztán amióta megteheti nem ül csak kocsiba, fel nem szállna buszra vagy vonatra mert az ciki...csak olyan bulikba érzi jól magát ahol egy éjszaka alatt 10ezreket lehet költeni..emellett már csak arról tudok beszélni vele h ruha-haj-műköröm-smink. Nem vagyok egy cicababás típus néha van, hogy kicsípem magam de inkább akkor ha vkinek nagyon be akarok hódolni v fontosabb esemény van. Nekem pl. fontos a sport. Évekig versenyszerűen űztem több sportot, de mivel lesérültem abba kellett hagynom. Én lány létemre végignézek egy focimeccset, drukkolok és óbégatok a haverjaimmal ugyanúgy. Na persze vele ez szóba sem jöhet csak a pláza meg a vásárlás...Másik: Én marhára bírom az ilyen műsorokat mint pl Jersey Shore de ő nem néz ilyen baromságot mert semmiről nem szól. Pedig annyi hülyülés van benne sokat lehet röhögni rajtuk és más haverjaimmal szoktunk beszédeket vagy mozdulatok kivenni és azokat bevágni a megfelelő helyen a szituációkban, aztán mindenki röhög ezen még aki nem is érti az is...vele ezt sem lehet......

Mindezt mondjam el neki és hátha megoldódik vagy jobb ha inkább szép lassan leépítem (mivel nem biztos hogy megértené csak hisztizne és besértődne h én is magára hagyom és h csalódott bennem) ?

Sajnálom ezt az egészet mert régen jól elvoltunk, példabarátnőknek mondtak minket olyan volt mint egy családtag, a szüleink is nagyon jó barátok lettek de mostanára...

Ilyenkor mit lehet tenni? Beszéljek vele? És ha igen mit mondjak neki (úgy h ne sértődjön meg)?

Köszi h végigolvastad ezt a hosszú problémát!

2010. jún. 22. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Már nem nagyon van mit leépíteni ezen a barátságon, hisz ahogy írod, ez már közel sem az! Egyszerűen csináld a saját kis programjaidat, ne hozzá igazodj, ha részt akar venni benn, hát engedd, ha pedig nem, ne törődj vele!
2010. jún. 22. 09:39
 2/7 anonim válasza:

Szerintem ha ilyeneken gondolkodsz, hogy leépítsd-e, az már nem igazi barátság.

Szóval nyugodtan.

Nekem is van egy barátnőm, akivel több mint 11 éve vagyunk legjobb barátnők. Hidd el, mind a ketten sokat változtunk a kezdetek óta, de ez így természetes, az ember változik, mégsem akartuk soha leépíteni a másikat, pedig voltam én már olyan hülye, hogy simán megtehette volna. De nem, és éppen erről szól a barátság, és ezért nagyon hálás vagyok neki.

20/L

2010. jún. 22. 09:44
 3/7 anonim válasza:

Huuu hát elég nehéz lehet egy ilyen csajjal barátkozni( már bocsi).

Sztem az lenne a legjobb megoldás h leülnél vele beszélni és elmondanád neki h téged nem csak a vásárlás köt le hanem más dolgok is és h szeretnéd ha vele nem csak vásárolni lehetne.De ahogy kivettem a leveledből nem valoszinű h megfogja érteni.:S

Lehet h régen jo barátnők voltatok de mára már más az érdeklődési körötök és sztem ha leülsz vele beszélgetni és nem érti meg akkor keress olyan barátokat akikkel jol elvagy:)

2010. jún. 22. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én valahogy ugyanígy vagyok a barátnőmmel.

Ha tényleg ilyen jóban voltatok, és tud változni, akkor maradjatok barátnők, mert egy 20 év múlva olyan jó lesz, hogy van egy barátnőd, akit fiatalkorod óta ismersz.

Viszont ha káros már a dolog, akkor időben kell lépned. Mérlegeld a döntést, és ragaszkodj hozzá.

Én a legjobb barátnőmet már elsős korom óta ismerem. Most vagyok 33, tehát kb 25 éve. Ez egy nagy összekötő kapocs, viszont így már nagyon nehéz leépíteni. Pedig súlyos gondok vannak vele, alkoholista lett, és notorikus hazudozó, nem néz semmibe senkit, csak a pia érdekli, meg a fiúk.Nekem vőlegényem van, több mint két éve, más érdekel, de jó lenne, ha meghallgatna, odafigyelne. Ehelyett már bosszantóan csak saját maga érdekli. Szóval nagyon rágd meg a dolgot, biztos a helyes döntést hozod.

2010. jún. 22. 09:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Az a baj h nagyon jól tudja h én évek óta mellette állok és segítem a bajban, nem fordítottam neki hátat soha! Ezt mostanság mégsem látja már, azzal jön h minek barátkozok ezzel meg azzal ha ő nincs jóba...mert talán több dologban is közös a véleményünk rajongásunk stb. ? Bármit teszek csak a rosszat látja benne.

Most megyünk fősulira és beszéltük h közös albiba megyünk, de neki nem jó csak az ahol mosogatógéptől kezdve a plazma tévén át a légkondiig minden van. Havonta több mint 100ezer lenne a lakbér..nevetséges.könyörgöm fősuli!! itt minden a buliról szól nem a kényelemről!!úgyis alig lennénk ott.. szóval nagyon arra hajlok h én is "lelépek". Anya is látja és már benne se látom a bíztatást h lelkesedjek hátha jobb lesz...

2010. jún. 22. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ez egyszer alkalmazkodjon hozzád őt. Nehogy már olyan drágán vegyetek ki albérletet. Nonszensz. Nem azt a világot éljük.
2010. jún. 22. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdetnek mondhatnád, hogy vele vagy nélküle, de elmész a többi barátoddal oda, ahová éppen szeretnél.
2010. aug. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!