Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Előre idegeskedek. Mit csináljak?

Előre idegeskedek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy mindig ideges vagyok, akkor ha tudom, hogy majd mennem kell valahova vagy csinálnom kell valamit. Pl. szerdán idegeskedek már amikor pénteken megyek valahova. Akár jó dolgot kell csinálnom, akár rosszat. Görcsbe van a gyomrom és akármit csinálok nem tudok másra gondolni. Mit csináljak? :S
2010. márc. 9. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy szervezni az életed, hogy minél kevesebbet kelljen kimenned. (Hasonló bajom van nekem is.)
2010. márc. 9. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos (ha nem hiszti) túl sokat nem tudsz ellene tenni. (Előző voltam.)
2010. márc. 9. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak ugye barátokkal lenni nem rossz dolog. :) És azt se az utolsó pillanatban beszéled meg. De azért köszi :)
2010. márc. 9. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni, főleg amikor vmi idegen helyre megyek, vagy olyat intézek, amit még addig sosem. Szerintem próbálj meg előzetesen minél többet megtudni az elintézendő dologról (hová kell menni, hogy jutok oda, kit kell ott keresni, ismerek-e ott valakit, miket kell magammal vinnem, hogy fognak vajon zajlani ott a dolgok). Ha ilyesmiket előre átgondolsz, lehet, hogy megnyugszol kicsit, nem lesz tök ismeretlen szituáció. Hátha segít valamit.
2010. márc. 9. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok teljesen...idegeskedek az előre megtervezett dolgoktól, akármilyenek is azok...

16/F

2010. márc. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!