Mit tegyek, hogy ne legyen olyan egysíkú az életem?
haverokkal nem nagyon megyek semerre, mert vagy nem hívnak vagy nem mennek sehova, barátom nem sok van, ja és azt ne mondjátok, légyszíves, hogy szerezzek új barátokat.
Kösz
én is hasonló helyzetben vagyok...az én életem is unalmas...a barátaim engem sem nagyon hívnak el sehova vagy lusták bárhová is menni, de ha mennek engem valahogy elfelejtenek, behízelegni meg nem akarom magam sehová...
Nos a kérdésedre válaszolva : ahogy látom van neted úgyhogy szerintem regizz fel valami jó filmletöltős oldalra és tölts le egy rakat jó filmet( azzal el leszel egy darabig), a zenéről meg nem is beszélve...nemtom te hogy vagy vele de ha zenét hallagatok én tökre felvidulok...még akkor is ha szomorú a szám...
rajzolj, fess, sportolj, menny el sétálni, és szervezz TE a barátaiddal programokat és ha te vagy a szervező akkor egyértelmű hogy te is benne leszel a buliba ( ezt én azért nem csinálom mert se pénzem sem időm nem engedi)
olvass egy jó izgalmas könyvet...
Remélem tudtam valamennyire segíteni...:)
Köszi a válaszokat! Utolsó válaszoló, az a baj, hogy épp ezért írtam mert ezeket az ötleteket már mind kilöttem, és már nem tudok mit csinálni... :S
Meg aztán itt van ez a kissebbségi komplekszusom, mert kicsit túlsúlyos vagyok... :S mindig elhatározom, hogy most akkor elkezdem leadni a kilókat, aztán nicns erőm hozzá... :S
Hát ha túlsúlyos vagy és ez zavar, akkor tényleg ez ellen kellene elsősorban tenned... és a többi jönne magától. Tizenévesen ez még könnyű, vagyis könnyebb mint később. Én a te korodban egy esélytelen szerelem miatt ledobtam magamról 10 kilót egy nyár alatt.
Járj valamilyen csapatjátékos sportra... mondjuk röplabda. Az nem olyan megeröltető, mégis mozogsz. Lesz sikerélményed és lesznek új barátaid. Lesz elfoglaltságod.
Ha nincs még röplabda csapat a sulidban, hát szervezz és kérd meg a tesitanárt, hogy mondja el a szabályokat. Lehet házibajnokságokat is szervezni.
Mi imádtuk. :) Képesek voltuk fél 7re bemenni a suliba 8 helyett, csak hogy játszhassunk, és versengés ment a teremfoglalásért az osztályok között. :)
De persze választhatsz mást is, a lényeg, hogy ne a fogyás legyen a cél, hanem hogy jól érezd magad valamilyen mozgásformában, és a fogyás meg ezáltal az önbizalom és az izgalmasabb élet ennek csak pozitív mellékterméke lesz. :)
nemtudom. velem is mindig ez a gond, hogy törjek ki a szürkeségből. eszem ágában sem lenne, hogy abból álljon az életem, hogy suli, barátok, kávézók, suli, találsz valakit, akiért gondolod, h ez a szürkeség megváltozik, csalódsz, találsz egy másik majmot, majd házasság, gyerek, öregkor, meghalsz.
Ez az élet természetes rendje. De mivan, ha másképp akarsz játszani, ki akarsz tőrni ebből? Megmondod pl, hogy neked nem kell házasság és nem kell gyerek...most akkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!