Miért ilyen nehéz az élet?
Figyelt kérdés
Munka, párkapcsolat, megélhetés stb... :(2010. márc. 8. 09:28
1/15 anonim válasza:
Miért ilyen nehéz erre válaszolni?!:)
2/15 anonim válasza:
Mert az istenek very hard fokozatot adtak nekünk, de ha eleged van akkor hackelj!
3/15 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 8. 14:51
4/15 anonim válasza:
Akkor nehéz, ha úgy állítod be. Ha meg azt mondod, hogy: Na, akkor én most ott fogok dolgozni, ahol jól érzem magam, és amiben tehetséges vagyok, és élvezem, de még mellette elgyen egy jól fizető állásom. EGy párt is csak találok valahol, ha meg nem, akkor ez volt a sorsom. Ha nem pánikolsz be, hogy jajj fel kell nőni, meg hogy jajj milyen lesz ekkor meg ekkor, csak a mának élsz, élvezed az életet, akkor rá jössz, hogy az élet nem is nehéz, csak egy nagy kalad, ahol részt kell venni, és amiben vannak lejtők, de vannak boldog percek is. Olyan meg még sosem volt, hogy valaki ne lett volna boldog egyszer sem egész életében. Még akkor sem, ha valaki szegény, és mindig verik, meg éhezik egy kis faluban, egész életébe, mert ő akkor lesz boldog, ha végre vége van ennek az egésznek. SZóval ne görcsölj rá ennyire.
5/15 anonim válasza:
13:09 igazad van! lopj csalj hazudj ha tul nehéz:)
amugy meg a sok k*csög ember miatt!
6/15 anonim válasza:
Alig várom, hogy egy roppant 'értelmes' válaszoló beírja, hogy a sok cigány meg a zsidó politikusok miatt..:D
7/15 anonim válasza:
Nekem lenne egy jobb kérdésem: Miért kell felállni a szózat alatt is? Hiszen az nem is a himnusz.
8/15 anonim válasza:
Az utolsó az egy elgondolkodtató kérdés. Én azért a Szózatot is elég monumentális alkotásnak érzem ahhoz, hogy felálljak alatta.
9/15 anonim válasza:
mert. vagy hogy legyen mit kérdezni :D am kinek milyen :)...
10/15 anonim válasza:
minek kell a himnuszon is állni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!