Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, mindenféle ambíció nélkül. Úgy érzem nem kötődöm senkihez, semmihez. Nem érdekel semmi. Állandó barátnőt megterhelőnek és feleslegesnek érzem. Mintha egy nagy űr lenne bennem, amit csak bódultságot előidéző anyagok tudnak elnyomni egy időre.
2010. márc. 7. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nemcsak Te vagy így!Én lány vagyok, 23 éves, de én is í. Nem mindig voltam így, de sokszor rámtör ez az érzés és csak soká múlik el, de majd alakul. Nekem is voltak , vannak jobb időszakaim. Barátot (állandót) én is megterhelőnek érzem (de nem vagyok k..), talán mert nem szeretem eddig igazán senkit sem.
2010. márc. 7. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
adagold túl magad.
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
mármint én is így vagyok (javítva)
 4/8 anonim ***** válasza:
én is !
2010. márc. 7. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lépj hátra egyet és gyújtsd fel magad.
2010. márc. 7. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Kezdj el valamit dolgozni! (persze ez drogok mellett alapból kizárás, úghogy először is szokj le)

Utána alakulni fog már az életed, belegondolhatsz abba is, hogy esetleg mi érdekelne később. Tedd hasznossá magad, és akkor jobb lesz. És nem is kéne függnöd senkitől se, gondolom, szüleiddel is rossz a kapcsolatod, így otthonról is el tudnál menni.

2010. márc. 7. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Találj magadnak valami elfoglaltságot, valami hobbyt. :) Menj társaságba, /itt nem a bulikra és a kocsmákra gondolok/ és igenis tessék barátnőt keresni. Olyas valakit kell találnod, akivel nem teher, hogy találkozni kell, és sok közös témátok van.

Ha van egy hobbyd, keress társaságokat, amik azzal foglalkoznak, így a barátszerzés is sokkal könnyebb lesz. :)

A rád káros anyagokat pedig hanyagold, nem tesznek jót se a testednek, sem a lelkednek, hosszú távon egyenesen romboló hatású. Lábalj ki ebből minél hamarabb, kezdj valamit magaddal. :)

És ami fontos; örülj a legkisebb dolgoknak, hogy süt a nap, stb... mindennek. :) És mosolyogj mindenkire, űzd ki a negatív gondolatokat. :)

Sok szerencsét!

2010. márc. 7. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok;

ha gondolod, írj egy emailt, én szívesen segítek Neked, vagy ha gondolod, csak egy kis lelkisegélyt is nyújthatok. :)

2010. márc. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!