Ez normális, hogy, ég csak 12-13 éves vagyok, de a gondolkodásom megfelel egy felnőttével? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már régóta nem vagyok annyira (hülye) mint a korombeliek , sőt már egész kicsit koromban nem ugráltam-rohangáltam, mint a korombeliek , hanem felnőttesen viselkedtem és most meg meg akarok halni... ez mitől lehet ?2010. márc. 6. 20:13
31/33 A kérdező kommentje:
Inkább csak zene hallgatás közben szoktam ezeken gondolkozni, mert sok szakkörre járok... de igen, az ilyen dolgokért főleg, mert elgondolkoztam azon, hogy milyen jó is lehet, amikor meghalok... de közben meg a másik felem azt mondja, hogy inkább ne, mert talán még megtalálom a szerelmemet, meg csak eltűnnek a rossz érzések...Másokhoz képest lehet, hogy kevés barátnőm van, de az aki van azzal "egy hullámhosszon" vagyok, mert már szinte egymás gondolatát kitaláljuk =)
2010. márc. 26. 19:00
33/33 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves választ ˇ.ˇ Már én gondolkodtam rajta, mint ahogy írtam, de azokon is, hogy akkor mi történne utána... De még van rá esély, hogy tényleg megteszem, de még nem tudom hogy. De nem tudom... szerintem inkább nem, mert ha lenne temetésem az is sokba kerülne meg egyéb nem hogy kevesebb , hanem több gondot okoznék másoknak.
2010. ápr. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!