Ez normális, hogy, ég csak 12-13 éves vagyok, de a gondolkodásom megfelel egy felnőttével? (többi lent)
1. a felnőttek nem akarnak meghalni.
2. 12 éves vagy és ez lerí a fogalmazásmódodból, ha érettebb lennél, akkor nem lehetne rájönni.
3. felnőttek nem kérdeznek ilyen hülyeségeket.
Először arra gondoltam, hogy egy hülye egoista pics.a vagy. De ahogy jobban belegondoltam, nekem is támadt már olyan érzésem, hogy legszívesebben meghalnék, miután belegondoltam abba, hogy miért is élek, hátha a halál által megtudhatom az "igazságot". De még akkor sem áll össze a kép, hiszen akkor tudnád hogy miért akarsz meghalni. Szóval, nem értelek. Lehet hogy egyszerű a válasz, és tényleg csak egy egós gyökér vagy aki érettebbnek, okosabbnak érzi magát a korabeliektől.
Ez te tudod.
Figyelj, ha érettnek érzed magad, akkor ne legyél befolyásolható! Nem kérdezi meg egy érett ember azt meg, amit te most leírtál! De SOHA ne hagyd, hogy megingassanak! Mert evvel a felfogással képes leszel úgy túlélni a kamasz korodat, hogy nem csinálsz semmi hülyeséget! Két történet jöhet szóba: Úgy gondolod, hogy érett a felfogásod elmész bulizni, lepiáltatnak, beszedetnek veled valami bogyót, lefekszel egy két sráccal és másnap vígan éled tovább az életed, hogy milyen jó buli volt. Rászoksz a piára a cigire a drogra! Vagy valóban úgy gondolod elég érett vagy ahhoz, hogy ne áss saját magad alá vermet és átéled életed egyik nagy fordulópontját úgy, hogy valóban nem csinálsz semmi hülyeséget!
Nekem sikerült, érett gondolkodással, nem mint egy felnőtt, hanem mint egy tiszta látású fiatal átélnem a 11-15 éves óriási lázadozásaimat alkoholmérgezés nélkül, nem dohányzom, soha nem próbáltam a drogokat még vizi pipázni sem tudna rávenni senki! Mégis buliztam iszonyú sokat szórakoztam a barátaimmal! És soha nem kértem ki mások véleményét, hogy mit tegyek az életemben!
Az én környezetem is irritál, mert 16-8 éves koruk ellenére úgy viselkednek, mint én negyedik osztályba! De van ilyen ember is, attól még nem kevesebb mint én vagyok!
Soha se arra gondolj, hogy meg akarsz halni, hanem tervezz! Szőj terveket a jövőre nézve, térképezd fel önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!