Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális, hogy, ég csak...

Ez normális, hogy, ég csak 12-13 éves vagyok, de a gondolkodásom megfelel egy felnőttével? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már régóta nem vagyok annyira (hülye) mint a korombeliek , sőt már egész kicsit koromban nem ugráltam-rohangáltam, mint a korombeliek , hanem felnőttesen viselkedtem és most meg meg akarok halni... ez mitől lehet ?
2010. márc. 6. 20:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én is ezt hittem magamról ilyen idősen, de ahogy eltelik pár év majd te is rájössz, hogy épp olyan gyerekesen gondolkodsz, mint mások. MIndig az éppen akkori önmagadról, hiszed, hogy ilyen okos.

16L

2010. márc. 7. 21:30
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy felnőttes vagyok, mint pl. drog , cigi, pia és egyébb ilyen , hanem inkább visszahúzódó vagyok sokat olvasok és nem járok bulizni. A halálról pedig úgy gondolkodom, hogy milyen lehet a túlvilág, talán szebb lesz, mint ez? Vagy rosszabb? Olyan sokat gondolkodom ezen, hogy már meg szeretnék halni. Csak ennyi nem úgy gondolom, hogy mindjárt rohanok és leugrok a 10 emeletesekről. És aki azt kérdezte, hogy emos vagyok-e annak a válaszára nem. Nem vagyok emos. Soha nem is voltam.
2010. márc. 8. 09:29
 23/33 anonim ***** válasza:
71%
Akkor belőled a természetes életörömök hiányoznak. Többek közt az ilyen emberek kezdenek el később drogozni, piálni...
2010. márc. 8. 12:19
 24/33 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig nem vagy felnőttes, sem különleges.. Amúgy is hol akarsz te bulizni 12 évesen??? pff..
2010. márc. 8. 20:03
 25/33 anonim ***** válasza:
szerintem te egy normális fiatal vagy akibe bujkál az emo. és aki 12-13 évesen bulizik vessen magára!
2010. márc. 8. 21:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Nagy dolog! ÉN is szeretek olvasni, és nem igazán bulizok, csak pl. suli diszkóban... Ettől még gyerek vagyok.
2010. márc. 8. 22:21
 27/33 anonim ***** válasza:
Introveltált vagy nem felnőttes, rá fogsz jönni nem a zárkózottság tesz felnőtté. 21 évesen én sem érzem magam 100%-ig felnőttnek, de rájöttem ilyeneken görcsölni gyerekes dolog. Próbál máshogy definiálni magad, szerintem jobban fogod érezni magad tőle.
2010. márc. 10. 00:08
 28/33 A kérdező kommentje:
Ezeket a bulizós dolgokat azért írtam, mert többen említették és nem azért mert, hogy ezért nem vagyok annyira gyerekes.Azért írtam ezt ki, hogy pl. ki van úgy azzal, hogy ő nem olyan, mint a többiek, mert nem hülyéskedik és nem röhögcsél össze-vissza, mint akinek elment az esze.Nem úgy gondoltam ezt a felnőtteset, mint aki mindent tud csak, hogy inkább én vok felnőttesebb, mint a 18 éves tesóm és ezt már ő is bevallotta. Barátnőim is szokták mondani, hogy hülyéskedjek már én is, mert túl felnőttes vok.
2010. márc. 10. 19:24
 29/33 anonim ***** válasza:
Nyomorult féreg vagy aki azthiszi felnőttes és most próbál ezzel felvágni.. Nem lenne kár azért ha meghalnál. Majd mond meg mit tapasztaltál a túl világgal kapcsolatosan. 666 legyen veled.
2010. márc. 11. 16:57
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért akar meghalni a kérdező(FELTÉTELEZEM!),mert nagyon átgondol mindent,ahogy én is teszem a mai napig,14 éves vagyok.Kevesebb barátja van,sokat van otthon egyedül..kicsit depis üzemmódban van,de nem depis.Ebből a helyzetből egész egyszerű kikeveredni,de nem muszáj,mert ez igaz,hogy nem normális,de mindenképp jobb dolog-a felnőttes gondolkodás:D
2010. márc. 21. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!