Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen úgy élni, hogy nem...

Milyen úgy élni, hogy nem vágysz a halálra?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem hinném hogy öngyilkos lennék, csak úgy minden előzmény nélkül (csak ha már minden remény odalenne, számomra), de mondjuk ha nekem bármikor, valaki azt mondaná, itt egy lehetőség, ha igent mondasz, most azonnal meghalsz fájdalommentesen, akkor én gondolkodás nélkül igennel felelnék. Milyen úgy élni, hogy, mondjuk úgy, te nem élnél ezzel a lehetőséggel? Nem tudom elképzelni, milyen egy olyan élet amit érdemes lenne élni. Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 24. 14:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem lenyűgöz a világunk. Elképesztően összetett, hihetetlen sok apró részlettel, beláthatatlan hatásokkal. Egy folyamatosan változásban lévő, valószínűtlen mestermű. És bármilyen hihetetlenül hangzik, szeretem az embereket. Igen, mindet. Ez van. Vannak hibáim nekem is, de van bennem egy törekvés a jóra. Úgysincs veszteni valónk, legfeljebb pofára esek, csalódok. És? Mi van akkor? Nagyon sok mindent el tudok fogadni, amit meg nem, ott feszegetem a határt affelé, hogy eltudjam. Jobb dolgom úgysincs. Én ilyen vagyok :)
2016. nov. 7. 18:09
 22/27 anonim ***** válasza:
mit lehet ezeken az embereken szeretni?? komolyan mondom en mar kezdem megerteni a sorozatgyilkosokat. a vilag meg alapbol undirito hanyni tudnek tole
2016. nov. 7. 18:54
 23/27 A kérdező kommentje:
Én is utálom az embereket. Magát az emberi fajt már kb. Ebben a világban meg igazából nincs semmi jó, rabszolga vagy egész életedben (ha nincs mázlid és nem dolgozol olyat amit tényleg szeretsz), sosem csinálhatod amit akarsz, kivéve ha van pénzed. Egyébként meg abból áll az életed (vagy az átlagember élete) hogy felkelsz rohadt korán, elmész a sz ar melóhelyedre, aztán este holtfáradtan hazajössz és van két nap szüneted a hétből. Sok embernek (pl nekem) még saját otthona sincs, fos albérletek között ingadozunk mert egy normálisat itt nem lehet megfizetni ilyen fizetésekből, különben is mit számít? Egy albérlet sosem lesz a saját otthonod. Egész életemben azt a helyet kerestem, amit végre otthonnak hívhatok és ahol végre boldog lehetek, azt hiszem ezt én már csak a halál után lelem meg.
2016. nov. 9. 19:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor kérdező te rólam mit gondolsz? Én írtam azt az embereket szeretős választ. A te szemszögedből őrültnek tűnhetek, vagy nem is tudom.
2016. nov. 9. 23:17
 25/27 A kérdező kommentje:
Csak furcsállom és nem tudom megérteni az okát, mivel én semmi szerethetőt nem látok benne.
2016. nov. 14. 08:40
 26/27 A kérdező kommentje:
*bennük, az emberekben.
2016. nov. 14. 08:40
 27/27 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség:

[link]

[link]

Kérlek linkeljétek be ezeket azoknak is, akik öngyilkosok akarnak lenni. Köszönöm.

2017. márc. 4. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!