Úgy értem, nem hinném hogy öngyilkos lennék, csak úgy minden előzmény nélkül (csak ha már minden remény odalenne, számomra), de mondjuk ha nekem bármikor, valaki azt mondaná, itt egy lehetőség, ha igent mondasz, most azonnal meghalsz fájdalommentesen, akkor én gondolkodás nélkül igennel felelnék. Milyen úgy élni, hogy, mondjuk úgy, te nem élnél ezzel a lehetőséggel? Nem tudom elképzelni, milyen egy olyan élet amit érdemes lenne élni. Köszönöm a válaszokat.
Mindig van rá lehetőség hogy boldogok legyünk, csak sokszor nem veszi észre az ember.
Én sem vágyom a halálra, de el tudnám fogadni és nem esnék pánikba ha mondjuk közölnék hogy meg fogok halni.
Próbáld meg az élet fényesebb oldalát nézni, és az életed is jobban fog alakulni.
2016. máj. 21. 20:01
12/27 anonim válasza:
Már ne haragudj, de egyáltalán nem érted, amit mondok.
Amíg megvan az életed, addig MINDIG ott a lehetőség, hogy - még ha te nem is látod, hogyan, mikor - boldog legyél. Azt mondani, hogy nincs rá lehetőséged, butaság. Sokkal több tényező van itt, mint amit egy ember beláthat. Nem arról van szó, hogy előtted a boldogság lehetősége, és most kioktatlak, amiért nem akarsz elébe állni. Arról van szó, hogy lenullázod az esélyét a jövődnek, és sosem fogod megtudni, hogy miről mondasz le.
Nem érdemes élni? A francokat nem. Egy boldog percért is megéri a végtelenségig küzdeni...
2016. máj. 21. 22:15
13/27 A kérdező kommentje:
Engem nem sok dolog tud boldoggá tenni, és a legtöbb nem elérhető számomra, ennyi.:) Nem érdekel mit mondanak mások, hogy a legegyszerűbb dolgok is okozhatnak örömöt meg boldogságot, ha egyszer nekem ennél többre van szükségem.:)
2016. máj. 22. 20:59
14/27 anonim válasza:
Senki nem beszél egyszerű dolgokról
Úgy látom magad is tisztában vagy vele, hogy neked mire van szükséged
Mégis melyik a jobb, a semmi, vagy pedig tenni azért hogy ha beledöglesz is eljuss oda ahol lenni akarsz?
2016. máj. 23. 19:27
15/27 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem hiszem hogy valaha is elérhetném a céljaimat, tök mindegy mit csinálok. Az lenne nekem a legjobb, ha milliárdosnak születek, és szabad lehetek, nem úgy mint most. :) Az egyetlen és legnagyobb vágyam, hogy szabadon azt tehessem, amit szeretnék, ne kelljen másokhoz igazítanom az életemet, hogy egészséges lehessek (amihez ugye szintén pénz kellene). Mit ér az élet, ha nem csinálhatod azt, amit szeretnél?:) Nem akarok 'beledögleni' az erőfeszítésbe. Egyszerűen nem fair, hogy valaki úgy születik, hogy mindene adott, más meg nem. És én ezt nem fogom tudni elfogadni soha, és igen, inkább a semmit választom és a halált.
2016. máj. 24. 09:32
16/27 anonim válasza:
Sokminden adott volt az életemben, és mégsem tesznek boldoggá. Azoknak tudok örülni, amiket én érek el.
2016. máj. 24. 18:09
17/27 A kérdező kommentje:
Hát, én nem. :) Különbözünk.
2016. máj. 24. 18:50
18/27 anonim válasza:
ez egy nagyon jo kerdes. egyszer mar en is kiirtam itt pont ezt a kerdest. fogalmam sincs mar legalabb 10 eve vagyom a halalra azelott meg meg kicsi voltam akkor meg nem vagytam erre. kamaszkorom ota viszont igen mindent utalok a hazat elhagyni is. munkam sincs. vagyok baratnore de az se lesz ugy se sose. en mar nagyon el akarok pusztulni ez kibirhatatlan.
2016. nov. 7. 13:58
19/27 anonim válasza:
"Normális, egészséges ember ilyeneken nem agyal"
Normális, egészséges ember nem létezik.
2016. nov. 7. 17:58
20/27 anonim válasza:
Az egyik legbölcsebb, leg korrektebb ember akit ismerek szintén igen régóta fontolgatja az öngyilkosságot és volt is már kísérlete rá.
Engem nem nagyon foglalkoztat a gondolat, de mindenki másmilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!