Mit vennél 70000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
Most pont ennyim van, azon gondolkodom, mire kéne költenem. Te mire költenéd? :D2010. márc. 5. 15:58
21/34 anonim 

válasza:

vennék egy elektromos dobszerkót
22/34 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy értettem, hogy muszáj elköltenem, csak kéne pár dolog, például bicikli, mert a jelenlegi esik szét :/ Amúgy jó válaszok, jöhetnek még : D
2010. márc. 5. 18:49
23/34 anonim 

válasza:

pár hektó síkosítót, eccer élünk!
24/34 anonim 

válasza:

te kis cigó, neked nincs is pénzed, felvágsz azzal, h van ennyid meg ennyid, de csak azért, mert ettől f.szának érzed magad. ne legyen már ekkora pofád!
25/34 anonim 

válasza:

Én megvennem azt a szép mentolszínű csőnadrágot ami most pont újonan kerül a szekrényembe. xD (de egyébként nem nagyon szeretem ezeket a nagydivatosemósüzletek.x3)
26/34 anonim 

válasza:

Add nekem annyi kell még az 500ezres laptopomhoz :)(koleszos vagyok évek óta erre gyüljtök de gyerünk johetnek a lepontozások am meg most is celeron gépem van)
27/34 A kérdező kommentje:
21:06 Hmm milyen értelmes hozzászólás, köszönjük!
Nem azért írtam a kérdést, mert felvágni akarok, hanem mert érdekel, hogy általánosságban mire költenék az emberek "fölös" pénzüket.
2010. márc. 5. 23:01
28/34 anonim 

válasza:

Pont ennyim van, és kb elég ahhoz, hogy lemenjek a Barátomhoz!! <3
29/34 anonim 

válasza:

Én odaadnám az uncsitesóméknak, akik elég rossz helyzetben vannak:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!