Milyen kategóriájú képet (festményt) vennél meg?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 17:10
2/16 A kérdező kommentje:
Tájképre gondolsz???????
2009. aug. 31. 18:07
3/16 anonim válasza:
Aminek van mondanivalója.Egy tájkép vagy egy középkori vadászatról készült kép.Ilyesmikre gondoltam amin vannak emberi alakok vagy ki lehet venni,hogy mit is akart közölni a festő.
De az olyanok amik állnak kér sárga kockából áthúzva egy fekete vonallal.Na az ilyen képek számomra értéktelenek!Az NEM MŰVÉSZET!A lányom szebbeket fest mint némely "festő" akik ilyeneket pingálnak.
4/16 anonim válasza:
Az impresszionista festményeket szeretem a legjobban. Monet, Manet, Renoir...stb.:)
5/16 anonim válasza:
Fúha... sok stílust szeretek, és sok művészt, most inkább utóbbiakat sorolnák fel:D Egy Rembrandtra biztosan nem mondanák nemet, mint ahoyg Rubenre sem. De a szívem csücske Dalí, az élete és a művészete is fenomenális:D
6/16 A kérdező kommentje:
Hmm...Nekem Munh a "szerelmem".
2009. aug. 31. 20:50
7/16 A kérdező kommentje:
Hmm...Nekem Munh a "szerelmem".Valami egész misztikus van a képeiben. Dali is jó.
2009. aug. 31. 20:50
8/16 anonim válasza:
Én azt a képet szeretném, amelyikről Stephen King, Két Rose című regényében olvastam. Egy vörös ruhás nő áll egy dombtetőn. Persze ez a kép nem létezik, de ha megfestené valaki, és pont olyan lenne ahogy én a fejemben elképzeltem, megvenném!
9/16 anonim válasza:
most azt írom hogy konkrétan milyet. egy rajzolt macskát. vagy zsiráfot.valami olyan festményt, ami feldobná a szobámat. tele színekkel
10/16 anonim válasza:
18:07
igen pl vizesés erdő
kép jegesmedvéről pingvinről tigrisről stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!