Mit vennél 70000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
Most pont ennyim van, azon gondolkodom, mire kéne költenem. Te mire költenéd? :D2010. márc. 5. 15:58
1/34 anonim válasza:
Tisza cipőre és nyomtató patronra.
3/34 anonim válasza:
Attól függ.
Én egy szuper táskát láttam pont ennyiért...
4/34 anonim válasza:
Nekem ennyi a havi fizetésem... Haza adok 10-et, 10-et cigire költök, 10-ből veszek kutyakaját, játékot gyógyszert, ami kell, 10 elmegy erre arra bulira, 10-et elteszek a maradékból szoktam ruhát venni magamnak.
Persze vannak eltérések, de kb így megy el 70 ezer nálam.
Hát nem a legszebb mód, de ez van. Az első fizumból használt lap-topot vettem.
5/34 anonim válasza:
Kimennék Erdélybe egy hétre, és még maradna is belőle.
7/34 anonim válasza:
Elraknám a nehezebb időkre..
Vagy valami hasznos dologba fektetném, ami kell a munkámhoz, tanuláshoz, pl. műszaki cikk, ilyesmi.
Vagy kimennék pár napra a környező országok valamelyikébe a párommal.
De semmiképp nem költeném kajára, ruhára, elbulizásra.
Egyébként tényleg, miért KÉNE elköltened?
8/34 anonim válasza:
Eltenném, későbbre. Muszáj elkölteni?
9/34 anonim válasza:
befizetném a tb-met,mivel a volt munkáltatóm nem jelentett be,így nem jár.végre elmehetnék orvoshoz,mert 6 hónapja annyira fáj a gerincem....
10/34 anonim válasza:
Gitárt:D+ erősítőt meg mindent hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!