Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit vennél legelőször, ha...

Mit vennél legelőször, ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 15:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőmnek azt a fényképezőgépet, amit kinézett magának, Anyumnak egy új furgont, Legjobb barátomnak, meg amit szeretne. A másik barátnőmet meg ellátnám a legjobb rajzcuccokkal. : D
2011. márc. 22. 15:32
 2/19 anonim ***** válasza:
Házat anyuméknak és egyet magamnak! Kocsit! 4-5 kutyát :D és barátaimnak amire tudom hogy vágynak!
2011. márc. 22. 15:36
 3/19 anonim ***** válasza:

Zongorát ♥

Félretennék arra az utazásra, amit a legjobb barátnőmmel tervezek, bár arra nem kell nagyon sok pénz.

És tennék egy nyaralást Ausztráliába.

2011. márc. 22. 17:08
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Soroljam:

Villat a rozsadombon

Egy autot bmw x6 egy nem szokvanyos szinben

A biciklit amit most neztem ki

Egy laboratoriumot

Kulontanaraokt

Maganhelikopter leszallot a ahazamra

Maganrepcsit ferihegyre

Kicsit feltunningolnam magam

Am a labor izgatna a legjobban...

Jah meg konyveket!!! Es lenen kulon konyvtarszobam ahhh

Es lexarnam h nincs parom csinalnek gyereket!

Es lennenek dadaim, bejarono, szakacs, szobalany, inas, sofor!

Vennek lovat!!!

Csianlnek egy alarcos balt ahova penzert hivnek meg embereket akiknek ugy kell viselkedniuk ahogy en megkivanom es a Mad Tea Partyt jatszanank el eloben az Alice csodaorszagbol es csak rajtam nem lenne alarc de ok nem beszeletnenek semmirol ami nalam tortent. Kb olyan lenne mint amikor gyerekek babakkal teadelutant tartanak csak eredeti emberekkel!

Oh meghivnek egy zenekart is hogy klasszikusokat jatsszanak a hazamban :)

Operaba es szinhazba mennek.

Ohm megvennem anyumtol mas neven az elado faragott 19. Szazadvegi ulogaeniturankat, es a Szasz festmenyt-ami am nem elado.

Rokonoknak nem szolnek am, de tamogatnam oket csak indirekt modon! Azaz h vasarolok toluk csak nem sajat neven, kuldok penzt mintha megnyertek volna vmi nyeremenyjatekot de nem akarnam h tudjak h sok zsem van!

2011. márc. 22. 18:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én először egy teljes orvosi kivizsgálásra fizetnék be,hogy tudjam,még sokáig élvezhetem a pénzemet.
2011. márc. 22. 19:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Önellátó birtokot(farmot) nagy területe, saját tóval, erdővel. És egy veterán Porsche 356 Speedtsert.
2011. márc. 22. 19:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Legeslegelöszőr? Egy csokit. :D
2011. márc. 22. 22:32
 8/19 Mentifantezsvér ***** válasza:
57%
venni???? semmit...inkább eltenném hogy késöbb abból fizessem az egyetemet... 16/L
2011. márc. 22. 23:09
 9/19 anonim ***** válasza:
tök jó h mindenki segítene meg minden. én valahogy nem ilyen vagyok. először egy Chanel Classic Flap táskát, és egy csak oda szóló jegyet New Yorkba.:) aztán valószínű leállnék a nagy költekezéssel, és segítenék másokon.
2011. márc. 23. 14:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Laptopot és csokit. A többit betenném a számlámra, aztán venném mindig ami kell.
2011. márc. 23. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!