Mit vennél legelőször, ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 15:23
11/19 AĐA válasza:
egy gitárt (profit)
telefont
kutyát
hörcsögöt
zongorát
12/19 anonim válasza:
Földeket, direkt itt Magyarországon, cukorrépát termelnék és cukorgyárat alapítanék. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy nyereségesen tudnám a mai cukorár töredékéért adni a kristálycukrot.
13/19 anonim válasza:
Levegőt :D
...mert az izgalomtól biztosan oxigén hiányom lenne :)
14/19 anonim válasza:
Zongorát, új házat vetetnék anyámmal (mivel csak 13 vok), Airsoftot (Snipert:D) kb ezek a legfontosabbak:D
15/19 anonim válasza:
én valamiért nem vágyok arra,hogy milliomos legyek :O szóval szerintem nyitnék egy kutya menhelyet,adományoznék pénz mindenféle kórháznak,megvenném a rokonaimnak azt,amire vágynak...Meg persze azért magamra is költeném kicsit xD Vennék Olaszországba egy tengerparti házat. Ha még még maradna akkor azt betenném a bankba.
16/19 anonim válasza:
Lakást magamnak (plusz a berendezések (hűtő, mosógép, mikrohullámú sütő, stb.)), szüleimnek és a testvéreimnek, kocsit úgyszintén mindenkinek, telefont.
17/19 anonim válasza:
Fú, egész sokan szeretnének zongorát. :)
18/19 anonim válasza:
ruhákat,1 telefon,uj hangfal,meg sok pia ennyi xD
19/19 anonim válasza:
nem vennék semmit,adnék Japánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!