Nem vagyok hajlandó dolgozni, erről mi a véleményetek?
A kérdés nem kamu, direkt nem írom le az enyhítő körülményeket.
Az a helyzet, hogy undorodom az emberi fajtól, nem akarok beilleszkedni, nem akarok dolgozni, mert akkor már inkább a halál. Nem tudom, mit jelent meghalni, de reménykedem, hogy vagy semmit, vagy valami jobbat ennél.
Kiskoromtól kezdve ilyen voltam, a középiskolát még hajlandó voltam elvégezni, aztán közöltem, hogy elegem van, én ezt nem csinálom. És tényleg nem csinálom.
Azt nem tudom, hogy a szüleim azért tűrik, mert félnek, hogy ha kiraknak, megölöm magam, sosem zsaroltam őket ezzel, inkább mindig biztosítottam mindenkit, hogy amíg él bárki, aki szeret és fontos vagyok neki, addig nem offolom magam.
Viszont elzárkózom ettől az élettől annyira, amennyire csak lehet.
A kérdésem leginkább az, hogy ha a ti gyereketekkel lenne ez a helyzet, mit lépnétek, de természetesen nyugodtan lehet engem és a szüleimet is szidni, ahogy jól esik.
szerintem egy normális pszichologus kell nem pedig pszichiáter aki gyogyszerrel töm, mert annak sosincs jo vége,
értelmes embernek látszol szerintem tudna mit kezdeni vele egy igazán jo pszichologus.
irtad hogy érdekelnek az állatok meg az olvasás, akkor annyira nem elveszett az ügy.
ha elérhetetlen csinálj akváriumot, vagy legyen hörcsögöd, tengeri malacod, törpe nyulad.
irtad szeretsz olvasni és irnál novellát is.
egyébként ha senki nem tud veled mit kezdeni a dokikra értem,
szerintem te szimplán egy magábaforduló művészlélek vagy aki csak magányában tud kibontakozni.
szerintem (irási stilusod alapján is) plusz mivel érdekel is, nyugodtan irhatsz regényt, novellát, vezethetnél valamilyen blogot, azzal is lehet pénzt keresni csak jo ötlet kell, ezeket mindet otthonrol kell végezni, nem kell másokkal lenni,
a szex azt irtad nem érdekel, azt irtad hogy jó mikor csinálod akkor nincs semmi baj ezzel mert ha közben élvezed akkor az már érdeklődést jelent.
egyébként szexelni nekem sincs kedvem sokszor meg nem is vágyok rá de közben már jó.
Én megérteném ha a gyerekem beteg, de csak addig támogatnám, amíg eljár orvoshoz illetve otthonról végezhető munkát elvállal.
(Én is otthonról dolgozok, nem lenne nehéz neki szerezni.)
"Érdekel valakit a (legújabb) diagnózisom, amivel az orvosok nem tudnak mit kezdeni és maximum a tünetekre lenne gyógyszer, de azok mind majdhogynem ellentétesen hatnak?"
Engem is erdekel!
Lehet, h mar irtad, de nem talaltam a valaszt, h miert is irtad ki a kerdest, ezert igazan megismetelhetned..., ez is erdekel!
Bevallom, azt hittem, azert nem tud veled egyetlen terapeuta semmit sem kezdeni, mert aki nem akarja, annak nem lehet segiteni, ezert kifejezetten meglepödtem valaszodon, h "utóbbin szeretnék változtatni, hogy ne engedjem hatni, hogy el tudjam fogadni, mindenki más". Jo jel a betegseg szempontjabol, h keresed a valtozas lehetöseget!
A pszichatriai betegsegeknel a gond a gen, de az, hogy a hajlam kijön-e, a környezet sokat szamit. Es van egy jo hirem: az orvostudomany fejlödik. Es vannak csodaszamba menö gyogyulasok is, erdemes folyamatosan keresni.
Max.25-28 evesnek saccollak, szemelyisegzavaroknal es - feltetelezem, pszichatriai betegeknek is- a te eletkorod a legutolso esely, h az allapot alternativ modszerekkel visszafordithato legyen többe-kevesbe (megkockaztatom: akar teljesen?), de minel elöbb, annal nagyobb esely. Tudomasom szerint. Erdemes, jobb eleteselyek, es kesöbb is erdemes, utana a szinten tarthatosag a cel, ami szinten nem utolso!
51-59.
Én megértelek,én sem akarok dolgozni,de jelenleg kénytelen vagyok,mivel nincs aki eltartson :(
De szerencsére itthonról végezhető meló,nem kell alkalmazkodnom,és bejárni valahová dolgozni.
Nincs gyermekem,nem is lesz,ilyen problémám sem lesz ezáltal,nem szívesen tartanám el,felnőttként,úgy gondolom...
A hozzaszoloknak irom, h vannak pszichatriai betegsegek, amik bizonyos szintü munkakeptelenseggel (leszazalekolassal) jarnak, igy kicsit mas a kep... Amugy sem jo senkit megitelni.
Ja es ugy ertem, hogy erdekel, hogy csak akkor tudok hozzaszolni többet, ha megirod a diagnozist.
51-59.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!