Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Tudok...

Miért vagyok ilyen? Tudok ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Ha valaki hozzám szól és jól elbeszélgetünk fülig ér a szám,ha valaki szememre hányja,hogy pl:"te jobb ha csendbe maradsz mert te nem vagy itt senki"akkor megsértődök,minden kapcsolatot megszakítok vele,elszomorodom.Ha valakivel bunkó voltam pedig nem akartam az lenni vele és utána nem foglalkozik velem,akkor magamat szapulom ezzel "h miért kellet bunkónak lennem,miért vagyok ilyen hülye stb.."és elszomorodom napokig ugy mondva lesz*rok mindent,nem foglalkozok vele,hogy kapok egy nap 3 egyest csak hagyjon engem mindenki békén.Nem nagyon megyek közösségbe mert elakarok kerülni minden rossz dolgot pl:nem akarok veszekedni,nem akarom h belém kössenek,nem akarom,h beszóljanak,leégessenek stb.Inkább utcára se megyek nagyon csak akkor mikor suliba kell mennem,vagy olyan helyre ahova kötelező elmennem,félek h vlki rám néz aztán elkezd sugdolozni,belém köt,stb.És már túlzásba viszem h "szeretek egyedül lenni" "hagyjon engem mindenki békén""kihuzom magam mindenből"nem hiszem el h én is tetszhetek esetleg szerethet engem is vlki..:S
2010. márc. 4. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az önbizalmaddal van inkább gond. Ezen sokféle képpen lehet segíteni. Próbálj meg célokat kitűzni magad elé amiket meg is valósítasz. A legjobb módszer ha leírod őket egy lapra és amiket elértél, azokat kipipálod. Ha mind sikerült, akkor látni fogod, hogy képes vagy arra amit szeretnél és ez növelheti az önbizalmadat is. A legjobb, ha olyan célt érsz el amiről nem hiszed, hogy képes vagy rá, de mégis teljesíted bármi áron. A másik jó módszer az önbizalom növelésre, ha a tükör elé állsz és elsorolod a jó tulajdonságaidat kívül, belül. Nem kell a rosszra koncentrálnod állandóan, mert attól csak feszélyezve érzed magad. Először lehet, hogy furán fogod magad érezni a tükör előtt, de hidd el hatásos. Az is jót tesz, ha olyan ruhákat hordasz amikben jól érzed magad és a te stílusodnak felel meg. Illetve (most lehet furán hangzik) de a rágó is segíthet, mert ha nincs önbizalmad általában szorongasz az adott helyzeten és ilyenkor mindig valamilyen pótcselekvést végzel (pl: körömrágás, haj igazítás stb...). És ezt a feszültséget a rágózással le tudod vezetni.

Remélem segítettem. :)

2010. márc. 4. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
pont ilyen vagyok én is...
2010. márc. 4. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván ezt akarod. Mert azt csinálsz, amit akarsz. Tán nem vagy droid.
2010. márc. 4. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
XD elso.pszhiolugus vagy?? *-*
2010. márc. 6. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!