Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezen hogy kell változtatni?

Ezen hogy kell változtatni?

Figyelt kérdés
Na lassan suli...Szóval, hogy kéne megváltoznom? Nem olyan nagy változás kell, csak hogy oda menjek a többiekhez, beszélni, mert amúgy nem így volt tavaly. Meg amúgy senkihez úgy nem megyek oda. Nem értem miért, pedig kedves is vagyok úgy mindenkivel, még is oda menni hozzájuk nem nagyon szoktam. Ha ők jönnek akkor elbeszélek velük, de én nem megyek xd nem tudom. Hogy kéne ezt megváltoztatni? Valaki ugyan ilyen helyzetben, hogy nem sokat beszél vagy aki tud mondjon valami jót, köszi:) Középsuli amúgy és ott eléggé hülyék vannak, de komolyan, velük aztán semmiképp nem beszélnék semmit.
2011. aug. 23. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Velem detto ugyan ez van. Össze kell szedni pár kérdést fejben, amit megtudsz tőlük kérdezni, ami általános, de mégsem unalmas, és kíváncsiskodó.

Pl:

Neked sikerült megcsinálni a .. házit? (pl. mikor jön veled szembe a teremben, és mosolyogtok egymásra)

Tök jó a ..! (pólód, cipőd, gatyád, hajad)

És akkor ebből jön: Hol csináltattad? Hol vetted? Bla-bla.

Ilyenek. :)

2011. aug. 23. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt gimiben. Még most is ez van. A megoldást nem tudom.:D Talán vmi tudattalan félelmed van, ami meggátol. Én járnék pszichológushoz, ha lenne pénzem.

24N

2011. aug. 23. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D hát én nem tudom mi gátol xd
2011. aug. 23. 19:59
 4/5 hümi ***** válasza:

velem is ez van, és ugyanúgy középsuliba :D

a problem okát nem vágom, de most már próbálok változtatni ezen, mint ahogy írta az egyik válaszoló h menj oda ált.kérdéssekkel meg stb. de mások pl. új suliba mennek, vagy közösségbe és már az első-második nap össze haverkodnak emberekkel, én nem értem h azok h csinálják azt :D ..sokszor nincs már mondani valóm, akkor most minek menjek oda, aztán ez a kifogás, de van olyan emberke akivel nagyon jól eltudok lenni, azokból meg nagyon kevés van, akikkel az első alkalommal meg van összhang, azok biztos vmi más emberi réteg vagy csak én vagyok ilyen, na mind1... kérdésekre fel! :DD

2011. aug. 24. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekem csak a barátnőmmel ment eddig egyből:D Aztán egy ismerősével :D ennyi xd

Suliban én is kifogyok nincs mit mondani, szóval el se kezdem xd Persze másokkal be nem áll a szám:D

2011. aug. 24. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!