Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék ezen változtatni?

Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Akárhol vagyok akármilyen társaságba\családba\suliba egyszerűen mindig kívülállónak érzem .. és emiatt úgy mond ki is taszítom néha magamat emiatt. Nagyon zavar ez a dolog pedig 1általán nincsenek önértékelési gondjaim és 1általán nem vagyok az a visszahúzódó típus,mégis úgy érzem hogy nem tartozok sehova. Ha vki érzett\érez így leírhatná hogy próbálja másként felfogni dolgot! 18l
2011. szept. 19. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanabban a helyzetben vagyunk. Én már leszarom, megpróbálok beletörődni. Aztán lehet, hogy ezért megy el egyre jobban az életkedvem.
2011. szept. 19. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

25/L

mai napig keresem a helyem. nem találom.

viszont arra rájöttem hogy egyedül akarok lenni.szükségem van arra hogy legyenek barátaim egy kettö van si de ritkán talizom velük. mégis jo tudni hogy ott vannak.

átéltem pár kapcsolatot,most is van d ekezdek rájönni hogy az sem kell.egyedül érzem magam a legjobban és ugy érzem egyedül akarok eljárni mindnehova. akár nyaralni, akár állatkertbe.

midnnesetre rájöttem hogy amig magamat sem ismerem addig kár másokkal kezdenem...

nem vagyok társasági ember. nálam a 3 ember már tömeg azzal nem lehet bensöségesen beszélgetni.

nem tartozom az emberek közé. ezért kerestem olyan helyet ami az enyém. a természet és az állatok.

még azt sem tudom mi a nagy álommelom... nem tudom mi akarok lenni. pedig már 25 vagyok.persze melozom,szeretem is de nem ez az életem.

igazábol nem tudok mást tenni mint pozitivan gondolkodni,mindennek örülni( egy kismadárnak,egy uj hajtásnak a fán) és hiszem azt ha pozitiv tudsz maradni elöbb utobb megtalálod az utad. még nem tudom beválik e de az biztos hogy jobban érzem magam töle.

ha depis vagy azzal tutira magad alatt vágod a fát.

én a megérzéseimre hallgatok. és általában bejönnek. na jo ez már nagyon kezd átmenni ezotériábaXDDDD

2011. szept. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!