Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Srácok, néha ti is vágytok...

Srácok, néha ti is vágytok arra, hogy csajokkal szórakozzatok?

Figyelt kérdés
26 vagyok, nős, van egy kisfiúnk. De néha rámjön valami, és olyankor szívesen hülyéskednék egy csajjal csak úgy kötetlenül. Olykor hiányzik egy-egy csaj, mindig más. Egy kicsit mintha szerelmes lennék, de ez nem igazi szerelem, inkább csak olyan érzelmi hiány. Ilyenkor jól esne, ha megölelgetne valamelyik csajismerős, ha elmennénk valahova szórakozni. Nameg, ami a legrosszabb, ilyenkor köcsög nyálas zenéket hallgatok, kedvesem, meg bájoló, és hasonszőrűek. Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen nyomi?
2015. júl. 7. 09:34
 1/1 anonim válasza:
Nem vagy nyomi, velem is ez van. Nemtudom miért van, de remélem hamar el fog mulanni. Szerintem unod a bentlétet, menj el valahova, kiruccani.
2015. júl. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!