Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történt a mai csajokkal?

Mi történt a mai csajokkal?

Figyelt kérdés
sziasztok 3 éve nincs barátnőm de még se facebookon sem sehol még vissza sem írnak :( mi történt? Buliba nem járok mert sokat dolgozom és még beszélgetni sem tudok 1 lánnyal sem. Amelyik lány tetszik nekem annak én nem tetszem akinek meg és tetszem ( évente 1x ) az meg vagy olyan csúnya mint a bűn vagy 130 kg. Nem értem mi van most :S 193 cm magas vagyok és 87 kg F25
2013. ápr. 8. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, igen sokkal valószínűbb, hogy az összes lánnyal van baj, mint azzal az egytlen egy emberrel akinek, nem jön össze valami, mert hát az te vagy ugyan, benned nem lehet hiba, mindenki más, na azok selejtek
2013. ápr. 8. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Amelyik lány tetszik nekem annak én nem tetszem akinek meg és tetszem ( évente 1x ) az meg vagy olyan csúnya mint a bűn vagy 130 kg. "

Még ha olyan csúnyák is, mint a bűn, vagy 130 kg-osak, egy minimális tiszteletet azért megérdemelnének azok a lányok, akik veszik a bátorságot, és bepróbálkoznak Mr. Tökéletes Forever Alone-nál.

"Nem értem mi van most :S 193 cm magas vagyok és 87 kg F25"

Nem mindenki a külsőre van rákattanva. Amúgy azoknak a lányoknak biztos van már szerelme, akik nem írnak vissza, vagy egyszerűen csak nem érdekled őket. Főleg ha élőben vagy Facebook-on, ahol látják, is vannak ilyen bunkó megnyilvánulásaid, nos ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy az ő háta mögött is így beszélnél róla.

2013. ápr. 8. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez kész. xD
2013. ápr. 8. 18:50
 4/9 dani900 ***** válasza:

Osztom a 3-mas véleményét, ezen lehet röhögni...

130 kiló, ronda....

XD

azt hiszem itt magadban kéne a gerendát észrevenni, nem a másikban a szálkát...

de a te dolgod..

2013. ápr. 8. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
De akkor sem értem mert én ugyan olyan vagyok mint régen semmi ne változott vagyis csak 1 kis dolog változott az hogy én régen 125 kg voltam most 87 de régen mindíg volt csajom most nincs nem értem :(
2013. ápr. 9. 18:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy én olyanokra írok rá akik egyedül állóak, J ó azt aláírom hogy nem ártana élőben ismerkedni.
2013. ápr. 9. 18:02
 7/9 dani900 ***** válasza:

Ugyanolyan mint régen?

Akkor nem nőttél fel?

Gyerek maradtál? (nem fizikailag gondolom)

2013. ápr. 9. 18:04
 8/9 A kérdező kommentje:
nem szó szerint kell érteni hanem pl ugyan úgy nem kiabálok nem veszekedek erre értettem de amúgy igen felnőttem
2013. ápr. 9. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egyedülálló, SZERELME még lehet. Lehet ez egy munkatárs, barát, akivel még nem jöttek össze, vagy akár az ex is. :)
2013. ápr. 9. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!