Mit csináljak, hogy észrevegyen?
szia!:)
szerintem első lépésként vedd fel MSN-re.(már ha szoktátok használni).aztán beszélgess el vele... esetleg nincs olyan barátod/barátnőd,aki ismeri és be tudna neki mutatni téged?mert akkor talán könnyebb lenne.Pl.: megkéred hogy valamiért menjen oda a sráchoz,és te vele mész... vagy kérdd meg, hogy amikor mondjuk külön találkozna a sráccal(meg gondolom a hozzá tartozó társasággal) akkor vigyen magával ... jobbat nem tudok.
Először is nem értek 1 pár dolgot:
1. Ha azt mondod, h nagyon nagy az egója DE mégis vonz, akkor az a pasi(de még csak inkább fiú) bejöhet neked pedig akk te nem szeretheted az ilyen "menőcsávókat". De ez azért lehet, mert sok lány számára nagyon vonzó 1 fiúban az, hogyha "menő" nem pesig 1 szürke kisegér(mint a többi normális ember). De ezt a vonzódást akk fgod elveszíteni mmint az ilyen pasikhoz, ha kinövöd idővel, és rájössz, h mik az igazi értékek, 1 emberben.
2. Ha te úgygondolod, hogy ha elkérnéd az msnjét akk ő kiröhögne a haverjaival, akkor szted normális az az ember? Vagy még akk is tetszene... ugyan miért?
De amúgy sztem ilyen idős korban, ez még teljesen normális, h kétségeink vannak a pasiügyekkel kapcsolatba, s kásőbb ha tapasztaltabb leszel, akk rá fogsz jönni, h milyen is az a pasi aki neked kell, de először is ahhozz h megismerj, és megítélj másokat előbb magadat kell megismerned. Ja és az h vele álmodtál az még nem jelent semmit, mert ilyenkorban a fiatalok nagyon sokmindenről fantáziálnak és álmodnak, tudom: tapasztalat:)
Remélem segítettem. 18/L
18:59-es vagyok.
szerintem hagyd ezt a fiút.a mi sulinkban is van egy pont ilyen fiú... az egyik barátnőm járt vele és utána fél évig depressziós volt... az ilyeneknek csak a ribancok kellenek.:S szerintem az lesz a legjobb ha megpróbálod elfelejteni.ha veled is cak játszadozna (mint ahogy mondtad,a többi barátnőjével) akkor utána még csak rosszabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!