Sírig kell vinnem az emberek titkait. Van valaki aki hasonló cipőben jár?
- Egyik barárom mondta hogy AIDS-es és hogy senki sem tud róla csak én.
- Beosztottam (barát szinte) korrektségből elmondta hogy meleg és nem szeretné hogy ez terjedjen.
- Harmadik senkinek sem meri elmondani hogy terhes. 22 éves.
- Negyedik szintén terhes de nem attól akivel együttvan.
- Ötödik egy alapítványnál dolgozik és a korrupcióiról mesél mert nem bírja a sok mocskot a lelkiismerete.
Sorolhatnám, van még...
Megbíznak bennem az emberek, mert tudják, hogy nem verek át senkit, nem adok tovább információt. Egyáltalán nem vagyok közvetlen ember, inkább komolyabb, feszültebb fajta.
Hogy bírjátok ti, akik hasonló cipőben jártok? Nem nehéz nektek, hogy ekkora felelősség van rajtatok néha?
Szia,
Először is jó, hogy így megbíznak benned. Ez azt jelenti, hogy valóban megbízható ember vagy.
A titkokról:
A sírig a 2 terhességest nem kell vinned, mert azok kifognak derülni. És elképzelhető, hogy a korrupciós is.
De egyébként a felelősség nem nagy rajtad abban az értelemben, hogy mások nem tudják, hogy te ezeket tudod. Csak te és azok akikről szó van. Ők megbíznak benned, te pedig ezt azzal hálálod meg, hogy nem beszélsz másoknak ezekről a dolgokról. Ez pedig szerintem nem nagy felelősség, könnyebb tartani a szád, mint elmondani mindenkinek mindent :) És segíts nekik, mármint a 2-nak gondolom nem kell, de a többieknek, ha így megbíznak benned, tanácsokkal, lelkesítő beszédekkel, bárki tud segíteni bárkinek.
Amúgy én is tudok egy olyan titkot egy családtagomról amit rajta kívül 4-en tudunk. De nem érzem nagy felelősségnek, mert annyi a dolgom, hogy nem beszélek róla másnak. Viszont az említett családtaggal sokat dumálok, jóba vagyunk stb. Ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!