Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is tapasztalt ilyet (akik...

Más is tapasztalt ilyet (akik már min.1x megvágták magukat)? 13L

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve fenyegetőzök azzal hogy, öngyilkos leszek. Valahogy idén január vagy február környékén vágtam meg először az alkarom (ott középtájon). Eddig 3x csináltam ilyet, de 1x sem öngyilkosság céljából, hanem hogy a lelki fájdalmaim enyhítsem a testivel. Ma nagyon rossz napom volt, ezért majdnem megint megvágtam magam, de helyette kicsit elmerengtem, és előjött egy régebbi emlékem arról; hogy 9-10 éves koromban, amikor nem voltak barátaim, akkor fogtam az ollót, és vízszintesen végig karcolgattam mind2 karomat. Szerintem az érvagdosásom ebből ered, de nem biztos. Másnak is történt valami hasonló, mielőtt elkezdte vagdosni magát? Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha válaszol, akkor ne az legyen, hogy ilyen korban minek, meg hasonlóak!! Előre is köszönöm!!

2015. jún. 16. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de gyökér vagy te csak 16 éves kortól vagdossuk magunkat ezt se tudod?:D
2015. jún. 27. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:
annyira hülye vagy hogy rólad az jut eszembe hogy nincs rád szó
2015. jún. 27. 14:36
 13/14 anonim válasza:

velem is ugyan ez történt. kb 9-10 évesen megkarcoltam magam. nem tudtam, hogy mit csinálok, csak jó érzés volt. egyes okok miatt ez mára tudatossá, és mindennapossá vált

13/l

2015. aug. 4. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki ön gyilkossággal fenyegetőzik, az sosem fogja megtenni, általában azol lesznek ön gyilkosok,akik titkolják.

NE AKARD ELDOBNI MAGADTÓL AZ ÉLETET.

Valakinek nem adatik meg.Gondolj arra, hogy valamit kell tenned az életben, csak úgy nem tűnhetsz el:)

13/l

2016. máj. 30. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!