Nem tudom hogyan lehet egy találkozás vidám jó hangulatú, ezért mindig unalom van körülöttem ha találkozok valakivel. Aki nagyon felvan dobva az is leáll mellettem. Mit csináljak? 16/f
Átmentem legjobb barátomhoz (lány), aki nagyon fel volt dobva, de nap végére már nagyon leállt. Hogyan kéne hülyéskednem vele? mert ő hozzávan szokva, hogy hülyéskednek körülötte és ha más megy hozzá akkor mindig nagy az élet.
Haverommal mentünk moziba, akkoris csak beszélgettünk, néha meg teljesen leálltunk. A hangulat nem volt túl jó.
Segítsetek légyszíves.
szerintem ez nem gáz, én is ilyen vagyok néha, és szerintem ez még mindig jobb, mintha erőlteted a dolgot. Attól rosszabb szerintem nincs:D
20/F
Nyugi, senki se tudja. Akire azt mondják, hogy neki megy, az csak engedi. Lazít, hagyja alakulni, sodródik a jó kedvvel. Lehet, hogy kéne még egy poéngyár, ha a csaj nem működik közre eléggé. Merthogy a "társasága" nem egy emberes gondolom.
Egyébként mi a gondod a hallgatással? Neki mi lesz, miután négyezres vérnyomással kitoloncolod a szádon azt a pár szót, hogy "de jó most is így itt lenni... ...veled...". Különben is a tavasz már a bojlerben van.
van egy jó, meg egy rossz hírem.
a rossz: befásult, unalmas, emo arc vagy.
a jó: van egy megoldás a problémádra. zárkózz be a szobádba, és akkor legalább a barátaid éltkedve megmarad:)
Az is lehet, hogy nincs elég motivációd a hülyüléshez. Nekem gyakran van ilyen. Konkrétan nem vágyom az emberek társaságára, pedig azért magányos is vagyok. De amikor ottvagyok vkikkel, akkor egyszerűen nem megy, vagyis csak ritkán. Depresszió egyik tünete: "minden érdeklődésemet elvesztettem mások iránt".
Gondolom nálam ettől lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!